GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΗ είναι η απάντηση της Σπυροπούλου σε όσα ακούγονται για το πρόσωπο της [photo]

Μέσα από τη σελίδα της στο facebook, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να  στείλει το δικό της μήνυμα σε όλα όσα γράφονται και λ...



Μέσα από τη σελίδα της στο facebook, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να  στείλει το δικό της μήνυμα σε όλα όσα γράφονται και λέγονται γι' αυτήν τις τελευταίες μέρες, μετά την ξαφνική διακοπή της εκπομπής της, την περασμένη Κυριακή.

Η παρουσιάστρια του "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", αυτή τη φορά, δανείζεται λόγια του θρησκευτικού ηγέτη του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα.

«Η ευτυχία είναι ο σκοπός της ζωής

Θα σας πώ κάτι. Μου αρέσουν τα χαμόγελα. Αυτό είναι γεγονός. Πώς να φτιάξεις όμως χαμόγελα; Υπάρχουν πολλά χαμόγελα. Μερικά είναι σαρκαστικά. Μερικά ειναι ψεύτικα-διπλωματικά χαμόγελα. Μερικά χαμόγελα δεν προκαλούν ικανοποίηση αλλά φόβο ή καχυποψία. Ένα αληθινό χαμόγελο όμως μας δίνει Ελπίδα, φρεσκάδα. Άν θέλουμε ένα αληθινό χαμόγελο, τότε πρώτα πρέπει να φτιάξουμε τη βάση για να έρθει αυτό το χαμόγελο.
Δαλάι Λάμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση