GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριά καμπάνια για ποδοσφαιριστές της Ελλάδας από την ΕΠΟ - Διαβάστε τι έγινε... [photo]

Βαριά καμπάνα από την ΕΠΟ σε Δώνη-Πόζογλου για την ήττα-ντροπή της Εθνικής Νέων από την Ελβετία (10-0). Αμφότεροι, τέθηκαν εκτός ομ...


Βαριά καμπάνα από την ΕΠΟ σε Δώνη-Πόζογλου για την ήττα-ντροπή της Εθνικής Νέων από την Ελβετία (10-0). Αμφότεροι, τέθηκαν εκτός ομάδας ενώ αποφασίστηκε και η διακοπή συνεργασίας με τους προπονητές.

Μοίρασε τιμωρίες η επιτροπή που συστάθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της ήττας-ντροπής της Εθνικής Νέων με σκορ 10-0 στο εκτός έδρας φιλικό απέναντι στην Ελβετία.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, το πόρισμα της οποίας κάνει λόγο για απομάκρυνση των τριών προπονητών της ομάδας (με επικεφαλής τον Βασίλη Τζαλακώστα, που έχει απολυθεί ήδη) αλλά και την τιμωρία των Δώνη και Πόζογλου, που υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της αποστολής.
Έτσι, αποφασίστηκε οι δύο νεαροί μέσοι να αποκλειστούν μέχρι νεοτέρας από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση