GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το καταστροφικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου στη Θεσσαλία [photos]

Ένας ανεμοστρόβιλος που κράτησε ελάχιστα μόλις λεπτά, ήταν αρκετός για να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε θερμοκήπια στον ο...



Ένας ανεμοστρόβιλος που κράτησε ελάχιστα μόλις λεπτά, ήταν αρκετός για να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε θερμοκήπια στον οικισμό Κοπάνες του δήμου Ευρυμενών στη Λάρισα.

Ο ανεμοστρόβιλος, ξεκίνησε την καταστροφική του πορεία το βράδυ του Σαββάτου, βγαίνοντας από τη θάλασσα στον οικισμό Κοπάνες δυτικά του Στομίου και αφού πέρασε στη στεριά, ακολούθησε ένα ρέμα και κινήθηκε βορειοδυτικά για να εκτονωθεί η απίστευτη δύναμη του στη θέση Γαβρίλη, λίγο πριν το Νέο Μύρτος. Στη ίδια περιοχή τα τελευταία 10 χρόνια έχουν καταγραφεί άλλα τρία τουλάχιστον τέτοια φαινόμενα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα radiovereniki.gr.
Από το πρωί της Κυριακής τα θύματα του καταστροφικού αυτού φαινομένου, ξεκίνησαν την επισκευή και το μπάλωμα των θερμοκηπίων τους , για να σώσουν τα νεαρά φυτά των καλλιεργειών τους.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση