GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ: Δείτε ποιος γνωστός τραγουδιστής είναι το παιδάκι της φωτογραφίας [photos]

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και περιστασιακός ηθοποιός, που έχει καταφέρει να κερδίσει 17 BR...



Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και περιστασιακός ηθοποιός, που έχει καταφέρει να κερδίσει 17 BRIT Awards, τα περισσότερα από κάθε άλλο βρετανό τραγουδιστή και 8 ECHO Awards.
Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1974 στο Στάνφορντσάιρ της Αγγλίας και η καριέρα του άρχισε το 1990, σε ηλικία 16 ετών.
Ήταν μέλος του ποπ συγκροτήματος «Take That» ενώ το 1995 αποχώρησε από το γκρουπ κάνοντας σόλο καριέρα.
Το Νοέμβριο του 2012 σε ηλικία 38 ετών και αφού προηγουμένως είχε επιστρέψει στους «Take That» έκανε την επιστροφή του σαν σόλο καλλιτέχνης μετά από 3 χρόνια απουσίας με τον διπλά πλατινένιο δίσκο «Take The Crown», με το δίσκο να γίνεται Νο.1 και στην Ελλάδα.
Το πρώτο του άλμπουμ ήταν το 1997 με τον τίτλο «Life Thru a Lens» από την εταιρεία δισκογραφίας EMI.
Έχει πουλήσει πάνω από 77 εκ. δίσκους παγκοσμίως κάνοντας τον έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στην Μεγάλη Βρετανία και ο πιο πετυχημένος μη - λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική.

Το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα.

Δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Πίτερ «Ρόμπι» Γουίλιαμς...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση