GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΗΝΟΣ: Τράκαρε και άφησε πίσω τρία ορφανά. Σοκαριστικές εικόνες! [photos]

Ένας άντρας 39 ετών, έχασε τη ζωή του σήμερα στις 4.15 τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Κ...



Ένας άντρας 39 ετών, έχασε τη ζωή του σήμερα στις 4.15 τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Κρεμαστής – Μαριτσών στο νησί της Ρόδου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, προπονητής του παιδικού τμήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φοίβου και διέμενε στην περιοχή της Κρεμαστής.
Η τραγωδία, σημειώθηκε όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά στο ύψος του κλειστού της Κρεμαστής, στον δρόμο που οδηγεί προς τα Μαριτσά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του τζιπ.

Το ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά απεγκλωβίζοντας έτσι τον οδηγό, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.
Το δεύτερο όχημα οδηγούσε μια 46χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε και διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο, με το ΕΚΑΒ.
Έρευνα για το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε, διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση