GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το διάσημο ζευγάρι που μας «δουλεύει όλους ψιλό γαζί!» [photos]

Υπάρχουν αρκετά ζευγάρια στο Hollywood που «διψούν» για δημοσιότητα...  Προσωπικές στιγμές δεν έχουν, μιας και μετατρέπουν ακό...



Υπάρχουν αρκετά ζευγάρια στο Hollywood που «διψούν» για δημοσιότητα...
 Προσωπικές στιγμές δεν έχουν, μιας και μετατρέπουν ακόμη και τις οικογενειακές τους στιγμές σε... δημόσιο θέαμα! Το συγκεκριμένο ζευγάρι όμως το έχει παρακάνει μιας και έκανε τη ζωή του reality show.

Ο λόγος για την Tori Spelling και τον Dean McDermott, οι οποίοι συμμετέχουν στο show «Tori & Dean: Cabin Fever», μαζί με τα παιδάκια τους. Τον τελευταίο καιρό τα ξένα sites δε σταματούν να δημοσιεύουν ειδήσεις περί χωρισμού τους. Η ίδια η Tori έχει πετάξει ουκ ολίγα υπονοούμενα για την... άσχημη κατάληξη του έρωτά τους. Πριν λίγες ημέρες τα ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διαζύγιο, μιας και ο γάμος τους έχει βαλτώσει.

Και κάπου εδώ, έρχεται το ζευγάρι να διαψεύσει τις φήμες. Πώς; Με το που αντιλήφθηκαν τις κάμερες είπαν να πιαστούν χεράκι-χεράκι και να παριστάνουν πως όλα είναι καλά! Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει. Βλέπετε πολλά κάνουν για χάρη της προβολής. Και μη χειρότερα! Το μόνο σίγουρο είναι πως απολαμβάνουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση