GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Δεν πρόκειται να την αναγνωρίσετε [photos]

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, στις 24 Ιουλίου του 1969 και  αρχικά ασχολήθηκε με το μπαλέτ...



Το κοριτσάκι της φωτογραφίας γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, στις 24 Ιουλίου του 1969 και  αρχικά ασχολήθηκε με το μπαλέτο, κάνοντας την πρώτη της περιοδεία σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη σε ηλικία μόλις επτά ετών, μαζί με τις άλλες κοπέλες της σχολής μπαλέτου που παρακολουθούσε.

Από τότε άρχισε μια λαμπρή καριέρα στον κλασικό και μοντέρνο χορό, συμμετέχοντας σε πολλές αξιόλογες παραστάσεις.

Γεννήθηκε από γονείς που ήλθαν από το Πόνς του Πουέρτο Ρίκο και τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στο Castle Hill Section του Μπρόνξ μαζί με τις δύο αδελφές της, την Λιν και τη Λέσλι.

Χρειάστηκε οκτώ μήνες για να ηχογραφήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της «On the 6», που η ίδια περιέγραφε σαν λάτιν-σόουλ.

Στα δεκαέξι της, έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να πατήσει στα μονοπάτια του κινηματογράφου, παίζοντας στην ταινία «My Little Girl» με πρωταγωνίστρια την Στιούαρτ Μάστερσον.

Δεν είναι άλλη από την Τζένιφερ Λόπεζ, το πολυντάλαντο κορίτσι που εκτός από διάσημη και πετυχημένη τραγουδίστρια, είναι επίσης και ηθοποιός, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση