GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Νέα Υόρκη [photos]

Παρελθόν είναι πια η εργένικη ζωή για τον...



Παρελθόν είναι πια η εργένικη ζωή για τον...
Ιωσήφ Μαρινάκη καθώς ο ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρύσα Καλπάκη.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο δημαρχείο City Hall στη Νέα Υόρκη ενώ την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram. Μάρτυρες στο γάμο ήταν ο κολλητός τους Πάνος Σταυριανός και ακόμη ένας φίλος του Ιωσήφ Μαρινάκη.
Όπως βλέπετε και στις φωτο, η νύφη επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, ενώ στο κεφάλι της φορούσε ένα τζόκεϊ καπέλο! Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο δημαρχείο παντρεύτηκε και η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά.
Ο ηθοποιός είναι εφτά χρόνια με τη Χρύσα Καλπάκη και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος πριν ένα μήνα σε συνέντευξή του, ο γάμος ήταν στα σχέδιά τους, όπως και ένα παιδί. «Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία συζητάμε με τη Χρύσα πολύ έντονα να κάνουμε παιδί. Εκείνη θα ήταν ιδανική μητέρα. Προσωπικά θα ήθελα να είναι κοριτσάκι. Είμαι σίγουρος ότι θα τρελαθώ. Το κοριτσάκι παραμένει πάντα τρυφερό, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση