GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κορίτσια της Pirelli φορούν λάτεξ, στο ημερολόγιο του 2015

Πενήντα χρόνια τώρα η Pirelli γράφει τη δική της ιστορία με το ημερολόγιο που εκδίδει κάθε χρόνο και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο ...

Πενήντα χρόνια τώρα η Pirelli γράφει τη δική της ιστορία με το ημερολόγιο που εκδίδει κάθε χρόνο και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο της τέχνης.



Για το 2015, ο Steven Meisel, είναι αυτός που βάζει την υπογραφή του στο ημερολόγιο της ιταλικής εταιρίας ελαστικών και, για μια ακόμη φορά, το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.
Η φωτογράφιση των μοντέλων έγινε τον Μάιο και χρειάσθηκαν πέντε μέρες για να ολοκληρωθεί. Και επειδή θα ήταν παράλειψη, να σας ενημερώσουμε για τα υπέροχα κορίτσια που ποζάρισαν γι' αυτό το ημερολόγιο, και είναι:

Οι αμερικανίδες, Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy και Cameron Russell. Από την χώρα της σάμπας, είναι οι Βραζιλιάνοι Isabeli Fontana, Adriana Lima και Raquel Zimmermann. Από την Ρωσία έχουμε τις Natalia Vodianova και Sasa Luss. H Karen Elson είναι αγγλίδα, η Joan Small από το Πουέρτο Ρίκο και η Anna Ewers από τη Γερμανία.






















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση