GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spicy… αρραβώνας με διαδικτυακή ανακοίνωση

Ο παραδοσιακός τρόπος δεν ήταν αρκετός για την Τζέρι Χάλιγουελ . Έτσι η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη σημαντική στιγμή στη ζωή της και...


Ο παραδοσιακός τρόπος δεν ήταν αρκετός για την Τζέρι Χάλιγουελ . Έτσι η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη σημαντική στιγμή στη ζωή της και μέσω των social media.
Για τον… spicy αρραβώνα της ενημέρωσε τους πάντες το πρώην μέλος των Spice Girls, που δεν αρκέστηκε στην επίσημη αγγελία στην αντίστοιχη σελίδα των Κυριακάτικων «Times» του Λονδίνου. Αφού είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Κρίστιαν Χόρνερ, το δημοσίευσε σε Instagram και Twitter μαζί με μια φωτογραφία τους.
Η 42χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί το αφεντικό της Formula 1 και έτσι στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Ο Κρίστιαν κι εγώ θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι αρραβωνιαστήκαμε! Είμαστε κι οι δύο τρισευτυχισμένοι!».
Η Χάλιγουελ και ο Χόρνερ είναι φίλοι από το 2009 αλλά ο έρωτας προέκυψε εδώ και ένα χρόνο. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση τους ως ζευγάρι έγινε τον περασμένο Μάρτιο και όπου να ‘ναι θα έρθουν και τα κουφέτα.
Και ιδού η ανακοίνωση:
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση