GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνεργη σε Γεωργιάδη στο Twitter: Eίμαι νοσηλεύτρια με 8 χρόνια προϋπηρεσία και είμαι άνεργη! Κάντε κάτι

Έκκληση άνεργης προς τον Άδωνι Γεωργιάδη μέσω Twitter. Τι του ζήτησε @AdonisGeorgiadi ειμαι νοσηλευτρια τει με 8 χρονια προυπηρεσια...


Έκκληση άνεργης προς τον Άδωνι Γεωργιάδη μέσω Twitter. Τι του ζήτησε
@AdonisGeorgiadi ειμαι νοσηλευτρια τει με 8 χρονια προυπηρεσια σε ελλαδα και αγγλια και ειμαι ανεργη!καντε κατι!ειμαι κ απο φλωρινα κ νδ!!!
— Katerina Iliadi (@KaterinaIliadi1) November 12, 2014
"Κάντε κάτι!", έγραψε και προσέθεσε Είμαι από Φλώρινα και ΝΔ!!".
Η οικονομική κρίση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που να ζητάμε όπως φαίνεται ρουσφέτια μέσω των κοινωνικών δικτύων!
Ο κ. Γεωργιάδης τη ρώτησε σε ποια πόλη ψάχνει δουλειά ενώ εκείνη απάντησε πως ψάχνει δουλειά στην Αθήνα. Έπειτα ο κ. Γεωργιάδης της είπε να στείλει το βιογραφικό της σε ένα mail που της έδωσε.
Εκείνη με τη σειρά της αφού του είπε πως του το έστειλε, διερωτήθηκε: "Επειδή δηλαδή δεν έχω μέσον, δεν μπορώ να βρω δουλειά; Απαράδεκτο! Και οι γνώσεις δεν μετράνε;"
Απαντώντας στην κοπέλα, ο κ. Γεωργιάδης είπε: "Δεν είμαι μέσον και δεν ξέρω αν θα καταφέρω αλλά θα το προσπαθήσω, όπως κάνω για όλους". Η κοπέλα τον ευχαρίστησε και είπε: Ελπίζω να βρεθεί σύντομα αλλιώς δεν θα έχω να φάω!".
Την εν λόγω συνομιλία ακολούθησαν ποικίλα σχόλια των χρηστών, ενώ η κοπέλα έγραψε "πως παλεύω για το μέλλον μου και είναι μαγκιά μου".
πηγή φωτογραφίας: sooc
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση