GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βράβευση του δημοτικού σχολείου Ελαφονήσου από τη UNICEF

Στις 20 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού από τη Γενική Συνέλευση ...



Στις 20 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989. Με την ευκαιρία αυτή η UNICEF παρουσίασε την έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στον Κόσμο – Ας οραματιστούμε ξανά το μέλλον: Καινοτομία για κάθε παιδί» και τα Βραβεία UNICEF 2014 που απονέμονται σε εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας μας που προωθούν τα δικαιώματα του παιδιού και σε σχολεία που ξεχώρισαν σε σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα δικαιώματα του παιδιού που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους» τα παιδιά εκφράστηκαν και αποτύπωσαν τις πρωτότυπες ιδέες και τα συναισθήματά τους και δημιούργησαν αφίσες, παραμύθια, βιβλία, και εφημερίδες για να μας μεταδώσουν το δικό τους αυθεντικό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, ένα μήνυμα ελπίδας να γίνουν πράξη τα δικαιώματα των παιδιών όλου του κόσμου.

Το 2ο Βραβείο στην κατηγορία αφίσας από την UNICEF απονεμήθη στο 3/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ελαφονήσου, τάξεις Α και Β, στην εκπαιδευτικό Σταμαδιάνου Ιωάννα απο τους Μολάους Λακωνίας, για το σχολικό έτος 2013-2014 και τη μαθήτρια Ιωάννα Αλ. Λιάρου, η οποία εκπροσώπησε τους συμμαθητές της.

Την τελετή απονομής στη Στοά του Βιβλίου συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας ενώ συμμετείχε ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης. Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον προπονητή Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές Μπάλαζ Μέγιερι και Τσόρι Ντομίνγκεζ απένειμαν μεταξύ άλλων βραβεία στα παιδιά καθώς και η βουλευτής Λακωνίας, Φεβρωνία Πατριανάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση