GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμούν την εξέγερση του Πολυτεχνείου και στην Κρήτη [video + photos]

Με συγκεντρώσεις τιμούν στην Κρήτη την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου. Τόσο σε Χανιά όσο και στο Ηράκλειο γίνονται ξεχωριστές συγ...



Με συγκεντρώσεις τιμούν στην Κρήτη την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου. Τόσο σε Χανιά όσο και στο Ηράκλειο γίνονται ξεχωριστές συγκεντρώσεις από το ΠΑΜΕ.

Χανιά
Μεγάλη συγκέντρωση με καθολική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Αγορά Χανίων, από φορείς, πολίτες και φοιτητές οι οποίοι θέλησαν τιμήσουν στους εξεγερθέντες του Πολυτεχνείου.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων.
Ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία 1866.

Ηράκλειο
Σε εξέλιξη βρίσκονται στο Ηράκλειο από τις 6 το απόγευμα οι δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της 41ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Στην πλατεία Ελευθερίας βρίσκονταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριςτεράς, καθηγητές (ΕΛΜΕ Ηρακλείου), ο Σύλλογος Αρχαιολόγων Κρήτης, μέλη της ΑΔΕΔΥ και φοιτητές.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται πορεία από την πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση τη Δικαιοσύνης απο εκεί στην Καλοκαιρινού, τον Άγιο Μηνά για να καταλήξει ξανά στην πλατεία ελευθερίας.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη απο τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Από την άλλη πλευρά, μέλη του ΠΑΜΕ έχουν συγκεντρωθεί στα Λιοντάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση