GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ θλίψη: Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος τραγουδιστής [video + photos]

Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος τραγουδιστής, σκορπώντας θλίψη σε όλο το κόσμο... Ο Jimmy Ruffin, ο τραγουδιστής των επιτυχιών όπ...



Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος τραγουδιστής, σκορπώντας θλίψη σε όλο το κόσμο...
Ο Jimmy Ruffin, ο τραγουδιστής των επιτυχιών όπως "What Becomes of the Brokenhearted" και "Hold on to My Love," έφυγε από τη ζωή, τη Δευτέρα, σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας. Ήταν 78 ετών. Την δυσάρεστη είδηση, επιβεβαίωσε η οικογένεια του τραγουδιστή ενώ λεπτομέρειες για την αιτία του θανάτου του, δεν έγιναν γνωστές.

«Ο Jimmy Ruffin ήταν ένα σπάνιο είδος ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στη μουσική βιομηχανία. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του. Θα μας λείψει ειλικρινά. Θα κρατήσουμε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις που έχουμε από εκείνον» έγραφε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ακούγοντας ο τραγουδιστής Rod Stewart την είδηση του θανάτου του Ruffin έγραψε σε ανακοίνωση του: «Να αναπαυτείς Jimmy. Ο παράδεισος ποτέ ξανά δεν έχει ακουστεί τόσο γλυκός».

Γεννημένος στις 7 Μαίου του 1936, στο Mississippi, ο Ruffin γνώρισε την επιτυχία, τη δεκαετία του 1960, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο, όπως τα "What Becomes of the Brokenhearted, "I've Passed This Way Before" και "Gonna Give Her All the Love I've Got,. 'Εκανε ένα σημαντικό come back το 1980 με το τραγούδι "Hold on to My Love."


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση