GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχείς έλεγχοι σε μαγαζιά για τα ποτά «μπόμπες» στην Πάτρα [video]

Τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει θέσει για το επόμενο χρονικό διάστημα και ουσιαστικά έχουν ως κύριο σκοπό την προσ...



Τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει θέσει για το επόμενο χρονικό διάστημα και ουσιαστικά έχουν ως κύριο σκοπό την προστασία των πολιτών και την περαιτέρω ενίσχυση του
αισθήματος ασφαλείας σε καθημερινή βάση, ανέλυσε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους δημοσιογράφους ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Ανδρέας Αποστολόπουλος, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Το βασικότερο, όπως τόνισε είναι να προστατεύσουμε τα νέα παιδιά, τα οποία τα στέλνουν οι γονείς τους στην Πάτρα και άλλα αστικά κέντρα της Δυτικής Ελλάδας για να σπουδάσουν και κινδυνεύουν από την ποιότητα των ποτών που καταναλώνουν.

«Σε συνεχή δράση θα είναι η βελτίωση και οι συνεχείς έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την ποιότητα ποτών. Σε αυτή τη δράση θα δώσουμε μεγάλη έμφαση γιατί είναι κρίμα σε νέα παιδιά να τους δίνουν ποτά που θα έχουν επιπτώσεις στην υγεία του» υπογράμμισε ο κ. Αποστολόπουλος.

Σημαντική αναφορά έκανε στην αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας, στη βελτίωση του κυκλοφοριακού και φυσικά στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, ένα ζήτημα το οποίο γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά, εφόσον έχει υπηρετήσει για περίπου 2,5 χρόνια ως διοικητής στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αχαίας, καθώς και άλλες νευραλγικές θέσεις.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο κ. Αποστολόπουλος, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα γίνονται έλεγχοι με μικτά συνεργεία σε αστικά και ημιαστικά κέντρα για διάφορες παραβάσεις.

Όσον αφορά το κυκλοφοριακό επεσήμανε πως «οι αστυνομικοί που είναι διατεθειμένοι με την ενίσχυση δημοτικών αστυνομικών που έχουν ενταχθεί στην Υπηρεσία καθημερινά είναι στους δρόμους κυρίως με ανασταλτικό και προληπτικό χαρακτήρα».

Αναφορικά με το κυκλοφοριακό στο κέντρο της Πάτρας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής δήλωσε πως ήδη έχει κάνει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πατρέων, καθώς και άλλους φορείς «για να μπορέσουμε να καλυτερέψουμε το πρόβλημα, αφού είναι πράγματι ένα σοβαρό θέμα».

Κλείνοντας ο κ. Αποστολόπουλος μίλησε και για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και τα κάγκελα που άνοιξαν με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαίας Ι. Σειντή, σημειώνοντας πως «όλες τις ημέρες ήμασταν σε συνεννόηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή για την καλυτέρευση των συνθηκών της παρέλασης. Πριν την έναρξη ενημερώθηκα και ενέκρινα την απόφαση για ελαστικοποίηση των μέτρων, βλέποντας τις παρούσες συνθήκες που επικρατούσαν».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για τη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, πως θα ανοίξει το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου στο κέντρο της Πάτρας για τις εκδηλώσεις της 17ης Νοεμβρίου, με τον κ. Αποστολόπουλο να απαντά πως δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για κάτι, άλλωστε είναι στη διαχείριση του Δήμου Πατρέων και η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει δικαιοδοσία. Παρ’ όλα αυτά τόνισε πως θα επιδιώξει συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή για να συζητηθεί το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση