GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαστούκια στην Βουλή; "Θα με κάνεις Κασιδιάρη"! Ποιος πολιτικός "απείλησε" την Λιάνα Κανέλλη;[video]

Ένα πρωτοφανές λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο και τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σημειώθηκε...



Ένα πρωτοφανές λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο και τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη Βουλή.

Η κυρία Κανέλλη, κατηγόρησε τον κ. Στύλιο ότι εμφανίζεται σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα αναφερόμενη στο γεγονός ότι το υπουργείο μοιράζει ένα φρούτο την ημέρα στους μαθητές.


Η συζήτηση για τον υποσιτισμό του μαθητικού πληθυσμού που βρισκόταν σε εξέλιξη στην Ολομέλεια βγήκε εκτός ορίων όταν ο υφυπουργός Παιδείας επέλεξε ένα χοντροκομμένο τρόπο να απαντήσει στην κυρία Κανέλλη.

«Θέλεις Κασιδιάρη», είπε προς τη βουλευτή του Κομμουνιστικό Κόμματος ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος και πρόσθεσε: «Θέλεις να με κάνεις Κασιδιάρη!».

Η δήλωση του κ. Στύλιου προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών καθώς ξύπνησε μνήμες από το χτύπημα του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη σε απ' ευθείας τηλεοπτική μετάδοση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ενδεικτικό είναι ότι στο επεισόδιο παρενέβη ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος δεν βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο κ. Μειμαράκης εξέφρασε την λύπη του και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε στον κ. Μεϊμαράκη ότι συγγνώμη του προέδρου της Βουλής δεν την καλύπτει διότι ο κ. Στύλιος που την απείλησε ότι θα λειτουργήσει απέναντι της όπως ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης η συγγνώμη είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και υιοθέτησε πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας ότι εξοργίστηκε από όσα του καταμαρτύρησε η κυρία Κανέλλη...

2 σχόλια

  1. Ο Στύλιος σε τι διαφέρει από τον Κασιδιάρη; Έπρεπε να το κάνει προς επιβεβαίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ακουσαμε κατι καινουργιο.Ιδιοι ειναι ολοι τους με βαθιες χρυσαυγιτικες ριζες Η μονη διαφορα ειναι πως ο κυριος υφυπουργος το ειπε φωναχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση