GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραπαπάς: Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού έχει περισσότερα πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ [video]

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Derby” του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV παρενέβη χθες βράδυ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπ...



Στην τηλεοπτική εκπομπή “Derby” του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV παρενέβη χθες βράδυ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με σκοπό να αντιδράσει σε ορισμένα πράγματα που είχαν ειπωθεί και θεώρησε πως έθιξαν την ομάδα του.

Ο κ. Καραπαπάς ήρθε σε έντονη διαμάχη με τους προσκεκλημένους στην εκπομπή, Νίκο Πετρουλάκη (επικεφαλής της εφημερίδας “Arena press” και του ραδιοφωνικού σταθμού “Arena Fm”) και Μπάμπη Αποστολίδη (δικηγόρος).

Οι τρεις άνδρες λογομάχησαν για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό χρησιμοποιώντας και ορισμένες πιο… "βαριές" εκφράσεις σε έντονο ύφος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Κώστας Χήτας προσπαθούσε μάταια να τους ηρεμήσει.

Μάλιστα, ο κ. Καραπαπάς θέλοντας να θίξει τον ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η μεταφράστρια του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα (στο διάστημα που εργάζεται στους ερθρόλευκους) και ο ΠΑΟΚ 2».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση