GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε τις πύλες του το "Χωριό του Αϊ Βασίλη" [video]

Στο δήμο Βέλου Βόχας άνοιξε τις πύλες του "Χωριό του Αϊ Βασίλη". Μικροί αλλά και μεγάλοι επισκέπτες έδωσαν το παρών σ...



Στο δήμο Βέλου Βόχας άνοιξε τις πύλες του "Χωριό του Αϊ Βασίλη". Μικροί αλλά και μεγάλοι επισκέπτες έδωσαν το παρών στην τελετή των εγκαινίων στο Χωριό του Αϊ Βασίλη tο οποίο αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Αννίβας Παπακυριάκος με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Νανόπουλο
Screenshot (16)
Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήνεται στο Βέλο, οπού η φαντασία συναντά το όνειρό, 28 Νοέμβριου – 11 Ιανουαρίου, από υπό την αιγίδα του Δήμου Βέλου Βόχας και του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Στο Βέλο » Χωριό του Αϊ Βασίλη «, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες, με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και αμέτρητες εκπλήξεις, παρέα με τα ξωτικά , τάρανδους, τη Μίκυ τη μεγαλόστομη, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, παγοδρόμιο, στα φουσκωτά, στο τραμπολίνο, στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στο σινεμά 6D!!!!! και στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν εγκατασταθεί στο χωριό του Αϊ Βασίλη στο (εργοστάσιο Μανδράκου, πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ). ξωτικό του δένδρου, Φουσκωτά, τραμπολίνο, και πολλά άλλα παιχνίδια για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους οι μικροί μας φίλοι. Face Painting, δωρεάν, στο οποίο συνδυάζεται η ψυχαγωγία με την δημιουργικότητα, Σκιτσογράφος, όπου τα παιδιά θα αποτυπωθούν μαζί με το αγαπημένο τους χόμπυ, ζογκλέρ, ζωντανή μουσική, και κουκλοθέατρο με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις συμπληρώνουν το μαγευτικό τοπίο.

Τι και αν δεν μπήκε ο Δεκέμβρης ; Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Και αν θέλετε να μπείτε στο… πνεύμα, από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και για 45 ημέρες, χιλιάδες παιδιά και γονείς θα μπορούν να ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των Χριστουγέννων, μέσα σε ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο, που διαμορφώνεται στο Βέλο Κορινθίας (εργοστάσιο Μανδράκου, πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ).

Σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκηνικό, ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Τα παιδιά θα δουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τις ευχές και τις επιθυμίες τους και θα φωτογραφηθούν μαζί του.
Καθημερνά θα υπάρχουν εκδηλώσει και δρώμενα από τον δήμο Βέλου Βόχας
Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι για όλη την οικογένεια…!
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από 10.00 μέχρι 22:00 και Σαββατοκύριακα και αργίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση