GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ για γνωστό Έλληνα ηθοποιό: Ο πατέρας του ΠΕΘΑΝΕ στα χέρια του! [video]

Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «ΌΛΑ ΜΠΙΠ», φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο ...



Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «ΌΛΑ ΜΠΙΠ», φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο ...

Θανάσης Βισκαδουράκης και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στον θάνατο του πατέρα του που τον «λύγισε».
«Έκλαψα για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο. “Γονάτισα” πολύ ψυχολογικά.
Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου κι όταν είχα πρόβες για το Dancing, είχα την κηδεία και το μνημόσυνο», παραδέχτηκε και περιέγραψε τι συνέβη την ημέρα της απώλειας: «Ξυπνάω και δεν είχα δει καλό όνειρο. Στέλνω μήνυμα στον αδερφό μου γιατί ο πατέρας μου ήταν κωφός για να βγούμε για φαγητό. Μου απάντησε ότι θέλει να ξεκουραστεί. Και στις 3 το μεσημέρι ο αδερφός μου, που είναι και εκείνος κωφός, με πήρε τηλέφωνο, βγάζοντας μια σπαραχτική κραυγή. Εκεί το κατάλαβα. Παίρνω το αμάξι, φτάνω και μου μένει στα χέρια μου. Κι εκεί που είσαι στη ζωή, περνάς στο θάνατο».
Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε, ότι ο πατέρας του τον είδε στο θέατρο για πρώτη φορά ένα χρόνο πριν και του ζήτησε συγγνώμη, καθώς ήταν υπαίτιος για να μη μεγαλώσει ο γιος του μαζί του, ενώ παραδέχτηκε ότι επέλεξε να κάνει την κηδεία του μόνο με κωφούς, τους οποίους είχε βοηθήσει το «αίμα» του.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση