GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο κράξιμο στον Λιάγκα: "Δεν ντρέπεσαι λίγο να..." Ποια του την έπεσε στο βενζινάδικο; [video]

Στο «Όλα ΜΠΙΠ» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λιάγκας και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε το καλοκαίρι... «Έχει β...



Στο «Όλα ΜΠΙΠ» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λιάγκας και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε το καλοκαίρι...
«Έχει βγει ότι είμαστε το πρότυπο της ελληνικής οικογένειας και το πιο αγαπημένο ζευγάρι που υπάρχει στην Ελλάδα.
Είναι πολύ βαρύ αυτό... Ένα περιοδικό έγραψε ότι χωρίζουμε με τη Φαίη και ότι φέτος το καλοκαίρι, μάλιστα, λένε ότι πήρα το φουσκωτό και έφυγα, την παράτησα», είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε περιγράφοντας ένα περιστατικό που του συνέβη: «Πήγα να βάλω βενζίνη και μου λέει η βενζινού "δεν ντρέπεσαι λίγο να παρατήσεις τη γυναίκα σου με τα δυο σου παιδιά;". Εγώ εξήγησα ότι δεν έχουμε χωρίσει και είμαστε μαζί».

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος θεωρεί ότι είμαστε ένα. Καμιά φορά λέμε με τη Φαίη για πλάκα, ότι αν θέλουμε να χωρίσουμε δεν θα μας αφήσει κανένας, θα πέσουνε πάνω μας να μας σφάξουνε».

Και κατέληξε: «Είμαστε πολύ ίδιοι χαρακτήρες, με διαφορετικά θέλω από τη ζωή μας και αυτό μας κάνει να τσακωνόμαστε πάρα πολλές φορές. Όμως υπάρχει εκτίμηση και αγάπη που αυτό πιστεύω ότι θα μας πάει χρόνια μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση