GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέχουν με τη «Φλόγα» στην καρδιά τους και τη στήριξη της WIND

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η WIND, στο πλαίσιο του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας, βρίσκεται στο πλευρό μιας ξεχωριστής ομάδας δρομέων ...


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η WIND, στο πλαίσιο του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας, βρίσκεται στο πλευρό μιας ξεχωριστής ομάδας δρομέων μεγάλων αποστάσεων, την ομάδα δρομέων της «Φλόγας».
Λίγες μέρες πριν ο αφέτης δώσει την εκκίνηση για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας περισσότεροι από 90 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροι μαραθωνοδρόμοι και δρομείς μεγάλων αποστάσεων προετοιμάζονται για να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο, ίσως, δρομικό γεγονός της χώρας, έχοντας ένα μοναδικό στόχο: Να μεταφέρουν το μήνυμα ζωής για τα παιδιά που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα με τον καρκίνο.
Κάποιοι δρομείς έχουν εμπειρία καρκίνου σε δικά τους κοντινά πρόσωπα, ενώ οι περισσότεροι απλά θέλουν να τρέξουν για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. Όλοι όμως τρέχουν για τον ίδιο σκοπό, έχοντας στη φανέλα τους το σύμβολο της ΦΛΟΓΑΣ και τη φλόγα στην καρδιά τους.

Η στήριξη της WIND στην ομάδα δρομέων της «Φλόγας» πηγάζει από το ίδιο όραμα που γέννησε την WIND Running Team το 2010 και σήμερα έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα προσφοράς και εθελοντισμού που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και αφορά στην ουσιαστική βοήθεια των παιδιών που έχουν ανάγκη μέσα από τον μαζικό αθλητισμό και ειδικότερα το τρέξιμο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση