GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία χωρίς τέλος: 10 οι νεκροί δεκάδες οι αγνοούμενοι - ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην τραγωδία του Norman Atlantic. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους δέκα σύμφωνα με την...

Τραγωδία χωρίς τέλος: 10 οι νεκροί δεκάδες οι αγνοούμενοι - ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην τραγωδία του Norman Atlantic. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους δέκα σύμφωνα με την La Reppublica, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα δεδομένου ότι υπάρχουν και αρκετοί αγνοούμενοι. Στην τελευταία του ανακοίνωση το Λιμενικό αναφέρει ότι έχει ταυτοποιηθεί η σορός μόνο ενός νεκρού.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

1 σχόλιο

  1. Η Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου δεν μπορεί να σώσει τα παιδιά της μερικά ναυτικά μίλια βόρεια της Κέρκυρας.

    Πραγματικά όσοι ξαναψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ηλίθιοι παντός καιρού ! Δεν είχαν έτοιμα PUMA !!! "Διαβολικές" καιρικές συνθήκες ! Έλεος. Πρέπει να γκρεμίσουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα της ΝΔΠΑΣΟΚ. Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να απελευθερωθούμε από τη σαπίλα !

    Με στημένες συνεντεύξεις και με απουσία του Κράτους από τη διάσωση του πλοίου, φαίνεται το ποιόν των ανθρώπων. Η Νέα Πολάν δεν δίνει καμία ελπίδα ανάκαμψης. Κάνει ηρωική έξοδο από την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση