GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελασσόνα: 11χρονος τραυματίστηκε από την καραμπίνα του πατέρα του

Ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονος όταν εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Ο 60χρονος Λαμιώτης μαζί με τον 11χρονο γ...

Ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονος όταν εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του.
Ο 60χρονος Λαμιώτης μαζί με τον 11χρονο γιο του βρέθηκαν για κυνήγι στη δασική περιοχή «Αγ. Αντώνιος» στο Λιβάδι Ελασσόνας όταν άγνωστο πώς, η κυνηγετική καραμπίνα εκπυρσοκρότησε, με τα σκάγια να τραυματίζουν τον ανήλικο μαθητή στα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού.
Όπως σημειώνει το thessalianews, πριν λίγες ημέρες, πατέρας και γιος, βρέθηκαν σε δασική περιοχή στο Λιβάδι Ελασσόνας με σκοπό το κυνήγι πτηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο 60χρονος ακούμπησε σε θάμνο την κυνηγετική του καραμπίνα αυτή εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν τον 11χρονο ευτυχώς όχι σοβαρά.
Ο 60χρονος μετέφερε αμέσως τον γιο του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για να διακομισθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, έλαβε εξιτήριο. Με εντολή των εισαγγελικών αρχών ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και ενεργείται αστυνομική προανάκριση ενώ το κυνηγητικό όπλο βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και κατασχέθηκε.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση