GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 132 ενάντια στον Ελληνικό λαό

Ενάντια στο λαό και τη λογική 132 βουλευτές του Κοινοβουλίου με μπροστάρη τους κ. Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Καμένο και Κουβέλη αποστ...



Ενάντια στο λαό και τη λογική 132 βουλευτές του Κοινοβουλίου με μπροστάρη τους κ. Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Καμένο και Κουβέλη αποσταθεροποιούν το Πολίτευμα μας, αφήνοντας ακυβέρνητη την Ελλάδα την Πρωτοχρονιά του 2015 για άγνωστο διάστημα, αναλαμβάνοντας την ιστορική ευθύνη τους.

60% του λαού σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για λογαριασμό του ALPHAεπιλέγουν την τωρινή μνημονιακή Κυβέρνηση και 67% επιλέγουν το ευρώ έναντι της δραχμής. Ο λαός αποφάσισε το 2012 αλλά οι 132 επιμένουν να τον εξαναγκάσουν να ξαναποφασίσει.

Την ώρα που η σταθερότητα στα οικονομικά μεγέθη και τα επιχειρηματικά παγιώνεται, με την παράλληλη σταθερότητα στην κοινωνική ζωή των καταπονημένων Ελλήνων, 132 ακριβοπληρωμένοι βουλευτές των άκρων θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο άγνωστο με ορατό κίνδυνο να πέσει στα βράχια.

Η ανανέωση της Βουλής με τη λαϊκή ετυμηγορία θα είναι το μόνο θετικό με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που επιζητά διακαώς ο κ.Τσίπρας και συνηγορούν και οι υπόλοιποι 131, με τη σύγκλιση της πολιτικής με την κοινωνία για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία της ίσως το μόνο κέρδος. Δεν θα κυβερνήσει βέβαια την Ελλάδα το 28,3% του κ.Τσίπρα και το 27,6% της δραχμής. Δεν έχουν την δύναμη να διαλύσουν μία ολόκληρη χώρα.

Τόσοι και τόσοι κούνησαν τα σημαιάκια της Αλλαγής από το 1981 μέχρι να καταλήξουν σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ προβάροντας κουστούμια και με ένα λογαριασμό 300 δις για τα παιδιά μας. Σε μία Ελλάδα που σώθηκε χωρίς αυτούς και με ένα τιτάνιο έργο από το 2009 μέχρι το 2014 από τους αφελείς.

Είναι γεγονός ότι η σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία για δεκαετίες διακρίνεται από τον ίδιο κύκλο. Τις συνετές δημοσιονομικά διακυβερνήσεις συνήθως μετά από μία εθνική καταστροφή και τις Κυβερνήσεις λεηλασίας που χαρακτηρίζονταν από τις λαϊκίστικες και ανεύθυνες ηγεσίες του ρουσφετιού και μπαξισιού που τελείωναν πάντα με πολύ πόνο για το λαό και χαρά για τους εχθρούς της Ελλάδας.

Ο κ.Τσίπρας ακόμα και αν δεχτεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας που είναι πολύ αμφίβολο και δεν την παραδώσει σε κάποιο αλισβερίσι εξουσίας στον Κανένα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αδιαφορία των Ευρωπαίων στην εξεύρεση 4,5 δις ευρώ μέχρι την 25η Μαρτίου 2015 και 38 δις ευρώ για ολόκληρο το 2015. Ευρωπαίους που είναι θωρακισμένοι και αποφασισμένοι να εξοβελίσουν κάθε μικρόβιο της ευρωπαϊκής κοινωνίας τους μαζί με το λαό που θα έχει μολυνθεί για να μην μολυνθούν και οι ίδιοι. Όσο και αν οι εξ Ανατολάς γείτονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι διακεκριμένοι μη χρήστες του ευρώ μέλη της ελπίζουν σε μία αποσταθεροποίηση του άξονα ΗΠΑ - Ευρώπης με μία διάλυση της Ελλάδας, αυτό είναι αδύνατο.

Η αδυναμία πληρωμών όμως από μία Κυβέρνηση Τσίπρα σε ευρώ είναι δυνατή και θα επιφέρει νομοτελειακά μάταιες αναζητήσεις σε μακρινές αντιδυτικές κρατικές οντότητες που διακρίνονται για την υποταγή των υπηκόων τους. Θα είναι πράγματι ενδιαφέρον να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο ίσως όσο και για τον σεβαστό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου που αναζητούσε πρόσφατα μαζί με το Θεό και ρούβλια για την Κύπρο, θα συνειδητοποιήσει ότι το ευρώ είναι πολύ βαρύ για τα ελαφριά του χέρια και θα το αφήσει να πέσει από τα χέρια του με τις ζητωκραυγές του 27,6%, φτωχοποιώντας το άλλο 72,4% του λαού αναπόφευκτα.

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ από τους μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι καν κόμμα και τους αδαείς συμμάχους τους θα φαντάζει ως η μόνη λύση για την υλοποίηση της ανεδαφικής ρητορείας του και την καταβολή μισθών και συντάξεων, μετά από ένα μικρό διάστημα απομύζησης των ελληνικών τραπεζών που τόσο ακριβά πλήρωσε ο ελληνικός λαός.

Μία φτωχοποίηση χωρίς προηγούμενο και μία επιστροφή στην κάστα της μίζας, που όσο και να παρουσιαστεί από μέσα ενημέρωσης εξωχώριων εταιρειών ως λύτρωση, θα αποτελέσει τη χρυσή ευκαιρία για τους Ευρωπαίους για την άλωση της χώρας σε φθηνό χρήμα. Κάθε Βέλγος και Ολλανδός συνταξιούχος θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει την εξοχική κατοικία που έφτιαξε, με ή χωρίς κόπο, ο Έλληνας της περασμένης γενιάς, το σπίτι στο χωριό ή στη θάλασσα. Αυτό ίσως εξηγεί και την αναμονή τους από το 2009 και μετά.

Όπως συμβαίνει πάντα στην αποικιακή Ελλάδα από ιδρύσεως, τη στιγμή της οργής για τις ανεδαφικές και έωλες υποσχέσεις του κ.Τσίπρα, το καράβι θα πέσει ακυβέρνητο στα βράχια αναζητώντας έκτατες λύσεις εθνικής ανάγκης και τότε όλοι θα θυμηθούν τους 132 εξαιτίας των οποίων ξεκίνησε το πιο μοιραίο ταξίδι της Ελλάδας, των πέντε θαλασσών και των δύο ηπείρων…
http://thedayaftergr.blogspot.gr/2014/12/132.html

4 σχόλια

  1. Τα στημένα γκάλοπ είναι ο "ελληνικός λαός" ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αδικήσω το σκυλί
    η ενοχή με σέρνει,
    εσένα πούστη Σαμαρά
    ο ύπνος πώς σε παίρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι 168 εχθροί του ελληνικού λαού, ο οποίος δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση