GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: "Θα επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα έως τις 15 Δεκεμβρίου"

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά την έξοδο του από τη σύσκεψη με τον Αντώνη Σαμαρά, μπορεί να μην έκανε δηλώσεις, ωστόσο από ...



Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά την έξοδο του από τη σύσκεψη με τον Αντώνη Σαμαρά, μπορεί να μην έκανε δηλώσεις, ωστόσο από το βήμα της οργανωτικής επιτροπής για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης ήταν κατηγορηματικός πως «δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας και δεν θα σημειωθεί νέα μείωση μισθών και συντάξεων».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε πως η διαπραγμάτευση με την ΕΕ και το ΔΝΤ είναι πολύ σκληρή, δύσκολη και μακρά, γιατί γίνεται σε δύο επίπεδα, οικονομικό και πολιτικό. Μάλιστα εξέφρασε την εκτίμηση πως η Τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα επιτευχθεί μια συμφωνία με την ελληνική πλευρά έως τις 15 Δεκεμβρίου.

«Είμαστε εν αναμονή της επιστροφής της Τρόικας. Έχουμε τη δυνατότητα πριν τα Χριστούγεννα, να έχουμε ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους δανειστές»δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα επεσήμανε «δεν μιλάμε για παράταση του προγράμματος αλλά για τεχνική επέκταση των διαδικασιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση