GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρούλα Κορομηλά έχασε 15 κιλά!

Πάνω από 15 κιλά φαίνεται να έχει χάσει η Ρούλα Κορομηλά, μετά από αυστηρή τήρηση διατροφής και προγράμματος γυμναστικής. Η παρουσιάστρι...

Πάνω από 15 κιλά φαίνεται να έχει χάσει η Ρούλα Κορομηλά, μετά από αυστηρή τήρηση διατροφής και προγράμματος γυμναστικής.
Η παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί, όπως είναι φυσικό, η ανανεωμένη εμφάνισή της δεν περνά απαρατήρητη, ενώ κάποιοι σχολιάζουν πως έχει αδυνατίσει υπερβολικά.
Σε αυτούς ανήκει και η Ναταλία Γερμανού, που σχολίασε κάτω από το τελευταίο στιγμιότυπο της παρουσιάστριας: "Σαν τον Αη Γιώργη το βαπτιστή έχεις γίνει! ΦΑΕ !!!".
Στην εν λόγω φωτογραφία, η Ρούλα Κορομηλά πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σχολιάζοντας: "Ότι βρίσκω μπροστά μου το βάζω…Κ αντρικό! Αμέ!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση