GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενρίκε: Δεν είναι αρκετός ο αποκλεισμός 17 οπαδών

Τη δυσαρέσκεια του για την βία στα ισπανικά γήπεδα, εξέφρασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, με αφορμή τον αποκλεισμό των...


Τη δυσαρέσκεια του για την βία στα ισπανικά γήπεδα, εξέφρασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, με αφορμή τον αποκλεισμό των 17 οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω των υβριστικών συνθημάτων εναντίον του Μέσι, της Μπαρτσελόνα και της Καταλονίας στον αγώνα με την Θέλτα.
«Μόνο 17; Είμαι υπέρ κάθε είδους αντιμετώπισης της βίας αλλά αυτό που έγινε δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό. Είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμήσουμε την βία. Από την άλλη αν διώξουμε όλους αυτούς που προκαλούν βία θα μείνουμε μόνοι μας στο τέλος. Όπως και να ‘χει όμως δεν νομίζω ότι ήταν αρκετό αυτό που έγινε», υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός.
Εν συνεχεία ο 44χρονος τεχνικός μίλησε και για την σύγκριση που γίνεται μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο λέγοντας ότι φυσικά στηρίζει τον «Λέο» και τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό και για την «Μπάρτσα» να πάρει την «Χρυσή Μπάλα» ο Αργεντινός άσος.
Στο τέλος τοποθετήθηκε και για το παιχνίδι της Τετάρτης (10/12) μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν για την 6η αγωνιστική του Champions league, επισημαίνοντας ότι «γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία του παιχνιδιού αυτού. Η Παρί έχει μπροστάρη τον Ιμπραίμοβιτς, αλλά και άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που την κάνουν πολύ δυνατή. Αυτό το καταλάβαμε και στο Παρίσι».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση