GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Παρέλαβε με κούριερ 2.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Μέσω μεταφορικής εταιρείας εφοδιαζόταν με χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων ένας 39χρονος αλλοδαπός για να τα διακινήσει στο Ηράκλει...


Μέσω μεταφορικής εταιρείας εφοδιαζόταν με χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων ένας 39χρονος αλλοδαπός για να τα διακινήσει στο Ηράκλειο Κρήτης! Οι άντρες της Ασφαλείας τον εντόπισαν μόλις παρέλαβε από τα γραφεία της εταιρείας τέσσερα δέματα που είχαν σταλεί από τον προμηθευτή του.
Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό επιτήρηση το γραφείο στο οποίο είχαν αποσταλεί τα ύποπτα δέματα και περίμεναν να εμφανιστεί ο παραλήπτης. Μόλις έφτασε ο 39χρονος Πακιστανός και τα παρέλαβε, τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες. Στα τέσσερα πακέτα, που δεν ανέφεραν όνομα αποστολέα, βρέθηκαν 200 κούτες τσιγάρα των δέκα πακέτων χωρίς την απαιτούμενη ταινία του φόρου κατανάλωσης.
Τα συνολικά 2.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Ηρακλείου για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών και ο Πακιστανός διακινητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί και ο αποστολέας των δεμάτων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση