GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία: 20.000 ευρώ αποζημίωση από το περιοδικό Closer στο Νο2 του Εθνικού Μετώπου

Γερά το χέρι στην τσέπη ετοιμάζεται να βάλει το γαλλικό περιοδικό "Closer" για την αποκάλυψη ότι το, "Νο 2"...



Γερά το χέρι στην τσέπη ετοιμάζεται να βάλει το γαλλικό περιοδικό "Closer" για την αποκάλυψη ότι το, "Νο 2" του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν, Φλοριάν Φιλιπό, προτιμά τους άντρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Le Figaro", γαλλικό δικαστήριο επιδίκασε στο περιοδικό αποζημίωση, ύψους 20 χιλιάδων ευρώ, καθώς εισέβαλε στην... κρεβατοκάμαρα του Φιλιπό , δεύτερου στην ιεραρχία του ακροδεξιού κόμματος "Εθνικό Μέτωπο", αποκαλύπτοντας την ομοφυλοφιλία του.

Στο τεύχος που δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer" είχε αφιερώσει τετρασέλιδο άρθρο και επτά φωτογραφίες του Φλοριάν Φιλιπό, αντιπροέδρου του ακροδεξιού κόμματος, ο οποίος είχε επισκεφθεί πρόσφατα τη Βιέννη συνοδευόμενος από έναν δημοσιογράφο της τηλεόρασης, το πρόσωπο του οποίου είχε καλυφθεί.

"Ναι στην αγάπη για όλους", γράφει η λεζάντα σε μία από τις φωτογραφίες παραπέμποντας στον νόμο που επιτρέπει το γάμο για όλους και ψηφίστηκε το 2013 για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, το περιοδικό "Closer" οφείλει να δημοσιεύσει την απόφαση του δικαστηρίου στο εξώφυλλό του αλλά και να καταβάλει τα έξοδα της δίκης στο Φλοριάν Φιλιπό, που ανέρχονται σε 3.500 ευρώ.

Όπως απεφάνθη το γαλλικό δικαστήριο, ο αντιπρόεδρος του "Εθνικού Μετώπου" και ο φίλος του φωτογραφήθηκαν με τηλεφακό γεγονός που αποδεικνύει την επιβλαβή παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους στη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους.

Υπενθυμίζεται ότι, η "σταρ" της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν είχε καταγγείλει το περιοδικό ότι προκάλεσε πολύ σοβαρό πλήγμα στις προσωπικές ελευθερίες με την δημοσίευση φωτογραφιών του Φιλιπό και του εραστή του.

Πάντως, ο αντιπρόεδρος του "Εθνικού Μετώπου" έλαβε την υποστήριξε δημοσιογράφων και πολιτικών, ακόμα και από σοσιαλιστικό κόμμα. Εξάλλου, η κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ ήταν αυτή που κατέθεσε νομοσχέδιο υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση