GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιες τεχνολογικές τάσεις θα ρίξουν δισεκατομμύρια οι επενδυτές το 2015

Κάθε χρόνο οι εταιρείες δαπανούν τρισεκατομμύρια δολάρια στην τεχνολογία και οι επενδυτές αναζητούν κάθε φορά τις εταιρείες εκ...



Κάθε χρόνο οι εταιρείες δαπανούν τρισεκατομμύρια δολάρια στην τεχνολογία και οι επενδυτές αναζητούν κάθε φορά τις εταιρείες
εκείνες που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες και επενδύουν αναλόγως.

Το business insider μιλώντας με ανθρώπους της Silicon Valley παρουσιάζει τις πιο hot νέες τεχνολογικές τάσεις για το 2015 στις οποίες οι επιχειρηματίες σκοπεύουν τα ξοδέψουν δισεκατομμύρια.

1. Τα «μεγάλα δεδομένα» (Big Data)

Τα «μεγάλα δεδομένα», δηλαδή τα νέα εργαλεία που επιτρέπουν στις εταιρείες να αναλύουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων από νέες πηγές, έκαναν θραύση το 2014. Η τάση αυτή αναμένεται να επικρατήσει και το επόμενο έτος.

Εταιρίες όπως η Cloudera, η DataStax, και η DataGravity έχουν ήδη δαπανήσει αρκετά χρήματα για την τεχνολογική αυτή τάση.

2. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της Amazon

Οι μεγαλύτερες startup επιχειρήσεις χρησιμοποιούν της διαδικτυακές υπηρεσίες της Amazon, το οποίο εξηγεί γιατί θεωρείται μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Ωστόσο, οι ειδικοί εκτιμούν πως τον επόμενο χρόνο θα επιβραδυνθεί η ανάπτυξή της.

3. Οι εφαρμογές των κινητών

Σύμφωνα με τους ειδικούς το 80% των εργαζομένων παγκοσμίως θεωρούν επαρκείς τις εφαρμογές που προσφέρουν τα κινητά. Οι μεγαλύτεροι φαν της τεχνολογικής αυτής τάσης είναι όσοι εργάζονται στο κατασκευαστικό τομέα, στον τομέα της μεταποίησης αλλά και στον υγειονομικό τομέα.

4. Ασφάλεια

Καθώς οι επιθέσεις από χάκερς αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, οι επιχειρηματίες επιθυμούν ν διαφυλάξουν τα στοιχεία των εταιριών τους χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα. Μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς οι επιθέσεις από χάκερς τα επόμενα χρόνια θα είναι πιο οργανωμένες και πιο περίπλοκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση