GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπασταθόπουλος: Έτοιμος από το 2015

Μετά τα Χριστούγεννα θεωρεί πως θα είναι έτοιμος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όπως δήλωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fa...


Μετά τα Χριστούγεννα θεωρεί πως θα είναι έτοιμος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όπως δήλωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Ο διεθνής αμυντικός ταλαιπωρήθηκε λόγω εξάρθρωσης ώμου από τον περασμένο Νοέμβριο αλλά φαίνεται ότι από την αρχή της νέας χρονιά θα μπει πάλι σε κανονικούς ρυθμούς μολονότι η παρουσία του στην Ντόρντμουντ και την εθνική ομάδα είναι απαραίτητη.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας στόπερ:
«Συνεχίζω με εντατικούς ρυθμούς την αποθεραπεία του τραυματισμού μου. Παρά την αρχική μου πίστη οτι θα κατάφερνα να επιστρέψω στους αγώνες πριν απο τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα στις αγωνιστικά δύσκολες στιγμές που περνάει, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν.
Σε αντίθεση με ότι πίστευα αρχικά, ο τραυματισμός αυτός χρειάζεται τελικά περισσότερο χρόνο αποκατάστασης. Ελπίζω πως μετά τα Χριστούγεννα θα ενσωματωθώ στην προετοιμασία της ομάδας, απόλυτα έτοιμος και πιο δυνατός απο πριν.
Για άλλη μια φορά, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που στηρίζει την ομάδα παρά τις δυσκολίες. Νιώθω υπερήφανος που φοράω τη φανέλα της Borussia Dortmund και ανήκω στην οικογένεια αυτού του συλλόγου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση