GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Αυθαίρετα κατεδαφίστηκαν με 20 χρόνια καθυστέρηση

Έως και για περισσότερα από 20 χρόνια εκκρεμούσαν ορισμένα πρωτόκολλα κατεδάφισης για ορισμένες από τις συνολικές 20 αυθαίρετες κατασκε...

Έως και για περισσότερα από 20 χρόνια εκκρεμούσαν ορισμένα πρωτόκολλα κατεδάφισης για ορισμένες από τις συνολικές 20 αυθαίρετες κατασκευές που κατεδαφίστηκαν τις τελευταίες ημέρες από συνεργεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου.
Τα αυθαίρετα κτίσματα απομακρύνθηκαν από αιγιαλούς και παραλίες στις περιοχές του Αγίου Βασιλείου, του Μονοδενδρίου και των Βραχνέικων.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση, ανάμεσα σε όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, στις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων σε αιγιαλούς, παραλίες και τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους».
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, οι εργολαβίες κατεδαφίσεων που χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο, μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεώρησης και Κατεδάφισης Αυθαιρέτων θα συνεχιστούν, από τις αρχές του επόμενου χρόνου και σε άλλες περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση