GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαπισμένοι στο ξύλο και με κακουργήματα παραπέμφθηκαν οι συλληφθέντες... [video]

10 συλληφθέντες, πολλοί εκ των οποίων κακοποιημένοι από αλύπητο ξυλοδαρμό, οδηγήθηκαν σήμερα στις 12:30 στα δικαστήρια (πρ. Ευε...



10 συλληφθέντες, πολλοί εκ των οποίων κακοποιημένοι από αλύπητο ξυλοδαρμό, οδηγήθηκαν σήμερα στις 12:30 στα δικαστήρια (πρ. Ευελπίδων) με κατηγορίες για κακουργήματα, μετά την χθεσινή, μεγάλη πορεία αλληλεγγύης προς τον αναρχικό πολιτικό κρατούμενο και απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό. Δύο οδηγήθηκαν τραυματισμένοι στο ΓΚΝ Γεννηματάς και μετά από ιατρικό έλεγχο τούς επέστρεψαν στην ΓΑΔΑ.
Ο ένας υποβαστάζεται για να βαδίσει και κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι έσπασε την πόρτα της εισόδου πολυκατοικίας στην οδό Νοταρά με το σώμα του.
Οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής έγιναν μετά την λήξη της πορείας αλληλεγγύης στα Προπύλαια, γύρω από την κατάληψη του Πολυτεχνείου, σε κλίμα γενικευμένης οργής για την στάση των κρατικών μηχανισμών απέναντι στον επί 22 ημέρες (σήμερα 23η) απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό, που διεκδικεί το δικαίωμα στις εκπαιδευτικές άδειες, όπως υποτίθεται ότι αναγνωρίζεται από τον νόμο.
Σε απεργία πείνας βρίσκονται και ο Γιάννης Μιχαηλίδης από τις 17/11 - που νοσηλεύεται στο Τζάνειο - καθώς και ο Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος και ο Δημήτρης Πολίτης από την 1/12.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.3 Δεκ 2014, 6:02:00 μ.μ.

    Ο αναρχικός Ν.Ρωμανός έχει όλο το δικαίωμα να σπουδάσει, αρκεί να διασφαλιστεί ότι δεν θα δραπετεύσει όπως ο Χρ. Ξηρός, η Ρούπα κ.λ.π.
    Δεν θα πρέπει όμως, λόγω ευαισθησίας μας, να ξεχνάμε ότι, εάν κοινοί κλέφτες, χωρίς το μανδύα του "επαναστάτη", είχαν "απαλλοτριώσει" τράπεζες, άλλη θα ήταν η συμπεριφορά μας.
    Συνεπώς θα πρέπει να προσέχουμε στο μέλλον το μανδύα, την προβιά, που θα φορά ο κάθε κλέφτης, ο κάθε διαρρήκτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση