GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής στον δρόμο προς Λαμπέτι

Ήταν μόλις 22 ετών και είχε ολόκληρη την ζωή μπροστά του. Όμως η μοίρα είχε επιλέξει να κόψει το νήμα της ζωής του, λίγα χιλιόμ...



Ήταν μόλις 22 ετών και είχε ολόκληρη την ζωή μπροστά του. Όμως η μοίρα είχε επιλέξει να κόψει το νήμα της ζωής του, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Λαμπέτι, στο χωριό που
πήγαινε, χθες το μεσημέρι. Η ώρα ήταν περίπου τέσσερις, όταν ο Δημήτρης Γ. Κράλλης, έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, με την μηχανή του, στην οδό Λαμπετίου στον Πύργο.

Ένα μεγάλο «γιατί» και δάκρυα που δεν έλεγαν να σταματήσουν, ήταν τα συναισθήματα που άφησε πίσω της η τραγωδία, που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι, για τον άτυχο νέο, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Με την μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού, ο Δημήτρης Γ. Κράλλης, κατευθυνόταν προς το χωριό Λαμπέτι, όταν λίγα μέτρα μπροστά προσπάθησε να προσπεράσει, ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, που επιχείρησε να στρίψει αριστερά, σε παρακείμενη οδό.

Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα και η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 22χρονο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Μετά την τρελή πορεία της μηχανής, ο Δημήτρης Γ. Κράλλης, βρέθηκε νεκρός στην άσφαλτο χωρίς κάποιος να μπορεί να τον βοηθήσει. Διερχόμενοι οδηγοί που βρέθηκαν στο σημείο, δεν μπορούσαν να προσφέρουν την βοήθειά τους, αφού ο άτυχος νέος, είχε ήδη «φύγει».


Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο συνέβη επί της οδού Λαμπετίου, λίγα μέτρα από την Εθνική Οδό Πύργου – Τριπόλεως, όταν ο άτυχος 22χρονος, κατευθυνόταν με την μηχανή μεγάλου κυβισμού μάρκας Kawasaki προς το χωριό Λαμπέτι. Ο οδηγός του ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου μάρκας Ford που βρισκόταν λίγα μέτρα μπροστά του, δεν κατάλαβε πως ο νεαρός αναβάτης, προσπαθούσε να τον προσπεράσει και επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε οδό.

Η μηχανή χτύπησε με σφοδρότητα πάνω στο παλιό Ford και εξετράπη της πορείας της αριστερά. Ο άτυχος Δημήτρης Γ. Κράλλης, εκτινάχθηκε, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην άσφαλτο, κοντά στα κάγκελα της αποστραγγιστικής τάφρου που βρίσκεται στο σημείο.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι πως η μηχανή του νεαρού, φαίνεται να πέρασε ανάμεσα από μια μεγάλη ενημερωτική πινακίδα που βρισκόταν στο σημείο και υπερπήδησε την αποστραγγιστική τάφρο, καταλήγοντας στο πεζοδρόμιο.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Τροχαίας Πύργου, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο 22χρονο στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Πάντα χαμογελαστός

Ο Δημήτρης Γ. Κράλλης, όπως αναφέρουν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» άτομα που τον γνώριζαν, ήταν ένα παιδί, γεμάτο ενέργεια, πάντα χαμογελαστό και πρόθυμο. Μόλις πριν ένα χρόνο περίπου είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία και ζούσε με την οικογένειά του, στο Κολίρι απ’ όπου καταγόταν.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του άτυχου παλικαριού, κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει το «γιατί». Αυτό το γιατί, που θα παραμείνει στα χείλη των δικών του ανθρώπων, της μάνας και του πατέρα του και των τριών αδελφών του για πάντα.

Η κηδεία του νεαρού Δημήτρη Γ. Κράλλη, θα γίνει σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κολιρίου.

Η εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» και το patrisnews.com εκφράζει τα συλλυπητήριά της, στην οικογένεια του άτυχου νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση