GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα. ΚΡΙΟΣ Γενικά: Είσαι αρκετά συγκροτημένος/η και έχεις σταματήσει κατά κά...


Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είσαι αρκετά συγκροτημένος/η και έχεις σταματήσει κατά κάποιο τρόπο την παρορμητική σου δράση γιατί μεθοδεύεις τα πάντα, οπότε θα έχεις ένα αποτέλεσμα αλλά κάτω από μεγάλη πίεση και καλούπωμα. Επειδή πιθανόν να νιώθεις ενοχές για το πόσο είσαι σωστός/η απέναντι στην οικογένειά σου θα κάνεις υπερβολικές προσπάθειες για να κερδίσεις τον χρόνο που έχασες.
Ερωτικά: Η πιθανή παρέμβαση ενός ατόμου που σχετίζεται με την εξουσία της οικογένειας θα σε βάλει να σταματήσεις απότομα μια σχέση. Επίσης, θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα αυτά που ζεις ίσως είναι ψεύτικα και θα έχεις ψυχρότητα. Μπορεί, αν είσαι γυναίκα, να σκεφτείς ότι είσαι αρκετό χρονικό διάστημα με αυτό το άτομο και θα πρέπει να σε αποκαταστήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύεις όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες πάνω σου γιατί νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παίρνεις τα ηνία στα χέρια σου γιατί δεν σου αρέσει να περνάς απαρατήρητος/η.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Συγκεντρώνεσαι σε μια πολύ ουσιαστική και ποιοτική ασχολία και θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε καταστάσεις που πιστεύεις ότι θα κάνουν την ψυχή σου να φαίνεται καθαρή και πολύ αυθεντική. Για αυτό μπορεί να ενδιαφέρεσαι για την εξέλιξη μιας πολιτικής υπόθεσης που μέσα από εκεί γίνονται συγχρόνως και ξεκαθαρίσματα.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό μπορεί να δώσεις υποσχέσεις για μια πολύ ευτυχισμένη ζωή γιατί νιώθεις την ανάγκη να εξασφαλιστείς. Αν η πόρτα από τον Τοξότη κλείσει, θα γίνει γιατί θα μάθει ότι πιθανόν να ετοιμάζεσαι για γάμο ή για αλλαγή πλεύσης ή ότι τα ξαναβρήκες με ένα άτομο που είχες χωρίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Τοποθετείς τα πράγματα πολύ σωστά και ορθολογιστικά και μαζεύεις αποδείξεις και επιπλέον στοιχεία σε ό, τι κάνεις για να μην εκτεθείς. Το να πάρεις μια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο παλιά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις κάπως περίεργα γιατί σε έχουν πιάσει τα ψυχολογικά σου και μπορεί να προσπαθήσεις να κρύψεις ένα τραύμα που όμως σε εκπαιδεύει γιατί μέσα από αυτό θα ψάξεις τον εαυτό σου. Από την άλλη αν θέλεις να συζητήσεις για μεταφυσικά ή ψυχολογικά θέματα θα διαλέξεις πρόσωπα που έχουν μια αναγνώριση και δεν θα αρκεστείς μόνο σε απλές πληροφορίες αλλά βαθύτερες γνώσεις.
Ερωτικά: Αμφιβάλλεις για τα συναισθήματα του Καρκίνου γιατί μάλλον κρύβεται και εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με τον Αιγόκερω αλλά σε ένα πιο δύσκολο επίπεδο γιατί δεν μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις, αν δεν προσπαθήσεις να καταλάβεις έστω και λίγο τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορες υποχρεώσεις που αναγκαστικά θα πρέπει να τις καλύψεις είτε σε εφορία, τράπεζες ή κάποια χρέη σε συγγενικά πρόσωπα. Αλλά αν δεν τα εξοφλήσεις όλα γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορείς, τουλάχιστον να βάλεις μια τάξη που θα σε κάνει να ηρεμήσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε πολύ κόσμο και προσπαθείς να παίξεις τον ρόλο του καλού παιδιού και αυτό μπορεί να μην είναι το στυλ σου αλλά τώρα βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.
Ερωτικά: Ό, τι κάνεις το κάνεις πολύ σοβαρά γιατί δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Αν θα μιλήσεις, θα είναι με λόγια μεστά και υπεύθυνα. Για αυτό δεν θα τάξεις πάνω σε συναισθηματικό ντελίριο και θα πεις μόνο ό, τι μπορείς να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια σοβαρή συνεργασία θα προκύψει αυτές τις ημέρες ή θα σου ανακοινώσουν ότι μπορεί να αναλάβεις από την νέα χρονιά ένα καινούργιο πόστο. Γενικά θα υπάρξουν άτομα που θα πιστέψουν σε εσένα.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Δείχνεις σεμνότητα και μετριοφροσύνη και δεν αφήνεις περιθώρια για να μπορέσει κάποιος να μπει στον δικό σου χώρο γιατί τα βλέπεις όλα κάτω από μια μεγάλη αυστηρότητα.
Ερωτικά: Δεν ανταποκρίνεσαι και πολύ θερμά σε καμία ερωτική συμπεριφορά γιατί πιστεύεις ότι έχεις ανάγκη την οριοθέτηση και την τάξη στην συναισθηματική σου ζωή. Με τον Αιγόκερω μπορεί να νιώθεις κάπως παγωμένα γιατί δεν μπορείς εύκολα να βγάλεις το συναίσθημά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να τις αναβάλεις γιατί μπορεί να παίζει ρόλο και το θέμα του prestige. Δεν σου αρέσει να σε κρίνει κανένας γιατί όπως και να το κάνουμε έχεις την βασιλεία στο αίμα σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, αφού θα καταφέρεις με τον τρόπο σου να δαμάσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα κύματα γιατί δεν πας κόντρα στο ρεύμα και σίγουρα θα λειτουργείς πολύ δυναμικά αλλά και αποτελεσματικά. Κάποια σύννεφα που αφορούν σε θέμα παιδιού θα διαλυθούν πιο εύκολα από άλλες φορές.
Ερωτικά: Βασίζεσαι περισσότερο στον εαυτό σου γιατί βλέπεις ότι τα καταφέρνεις και νιώθεις πολύ δυνατός/η, χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια του καθωσπρεπισμού γιατί δεν θέλεις και να καταργείς και πράγματα τα οποία σου δίνουν δύναμη. Με τον Αιγόκερω μπορεί να ξαναβρείτε και να μιλήσετε ακόμα και για κάτι πιο στενό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπει για τα καλά στην δράση αλλά και στις επιχειρήσεις. Αν δεν δουλεύεις, θα παρουσιαστεί έστω και σαν ημιαπασχόληση μια εργασία από την οποία θα κερδίσεις χρήματα. Η αναθεώρηση κάποιων ιδεών που αναγκαστικά θα τις δουλέψεις θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Κάποιες νέες γνωριμίες μέσω ενός πολύ δικού σου ατόμου θα σε φέρουν σε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.
Κατέβασε τώρα το application του , για iphones, ipads και ipods
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθεις πίεση από πολλές μεριές γιατί πρέπει να είσαι το καλό παιδί γι” αυτό δεν είσαι και πολύ άνετος/η. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τα χνάρια ενός Αιγόκερω γιατί με τον τρόπο του σε βοηθάει σε θέματα οικογενειακά αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν του το ξεπληρώνεις.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο θα βρεθείτε σε ένα χώρο πιθανόν διασκέδασης και θα μιλήσετε σαν να μην τρέχει τίποτε. Αυτό θα σε ενοχλήσει γιατί δεν σου αρέσει που δεν κάνει καμία αναφορά στα δικά σας. Από την άλλη ο Καρκίνος απαιτεί από εσένα συμπεριφορά πολύ συγκεκριμένη και σου έρχεται να φύγεις κι από εκεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις σκληρά και παρ” όλα αυτά μπορεί να μην είναι κάποιοι ευχαριστημένοι μαζί σου γιατί υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Μην το βάζεις κάτω γιατί κάτι μαθαίνεις και δεν χρειάζεται να πας κόντρα, ειδικά σε άτομα από τα οποία αυτή την στιγμή διδάσκεσαι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Με κάποιο τρόπο γίνονται όλα όπως τα θέλεις και η σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα σε βοηθάει να περιχαρακώσεις τα συναισθήματά σου σε μια πιο ασφαλή βάση. Το καλό είναι ότι βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και ταξινομείς τις ιδέες σου με ένα θαυμαστό τρόπο. Βλέπεις ότι οι κόποι σου πιάνουν τόπο για αυτό θα ηρεμήσεις.
Ερωτικά: Αν συζητήσεις ήρεμα και πολιτισμένα, χωρίς πάθος και σκέψεις εκδίκησης, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Το να καταλάβεις και τις ανάγκες του άλλου ατόμου θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να βάζεις όρια ακόμα και μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές βλέπεις ότι υπάρχει ανάγκη να επιβεβαιώσεις τις γνώσεις σου είτε μέσα από ένα πτυχίο, είτε μέσα από την κοινωνική θέση που έχεις λόγω της δουλειάς σου και βλέπεις ότι έχει αποτέλεσμα γιατί εκεί που πηγαίνεις και συζητάς είναι ένα μέρος που ζητάει την αναγνώριση. Αλλά και να μην τα έχεις όλα αυτά νιώθεις δύναμη από την ίδια την εμπειρία που έχεις αποκτήσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Προσπαθείς να οργανώσεις το σπίτι σου γιατί μπορεί να έχεις καλέσει άτομα και να θέλεις να τα έχεις έτοιμα από πριν. Επειδή μπορεί να βγει και ένα έκτακτο κάλεσμα ίσως να σου χαλάσει την τάξη και το πνεύμα της λίστας γιατί τα έχεις καταγράψει όλα και λειτουργείς πολύ συγκροτημένα.
Ερωτικά: Νιώθεις μια απόσταση για αυτό προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις το τυπικό μέρος της σχέσης για να μην χαθείτε αλλά βλέπεις ότι λειτουργείς μέσα από τα «πρέπει» και τους κανόνες. Για αυτό, και λίγη τρέλα θα σου είναι απαραίτητη, κυρίως αν είσαι συνέχεια με το σόι και την οικογένεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις σκληρά γιατί πρέπει να είσαι μέσα σε προθεσμίες που είναι πολύ πιεστικές, όμως θα καταφέρεις και να κερδίσεις χρήματα γιατί θα αναγνωριστεί η αξία σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις πάρει τα πάνω σου για τα καλά για αυτό κάνεις ό, τι θέλεις και σου είναι πιο εύκολο. Η δύναμη που νιώθεις δεν σε κάνει να απομακρύνεσαι από τους άλλους αλλά θεωρείς ότι είναι πρέπει να δικαιωθείς σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Ίσως πιστεύεις ότι πρέπει να μείνεις λίγο μόνος/η για να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να το εξηγήσεις στο άτομο που είστε μαζί για να μην σε παρεξηγήσει. Σίγουρα θα έχεις κουραστεί από τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να έχεις αποκάμει. Ο Καρκίνος θα σε καταλάβεις πάρα πολύ γιατί εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την αυτονομία σου και αυτό σίγουρα θα σε κάνει κάπως υπερβολικό/η και πιθανόν παράλογο/η, κυρίως αν θέλεις να ξεφύγεις από ένα σχήμα γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου. Τώρα μπορεί να κάνεις το μπαμ γιατί νιώθεις εμπιστοσύνη μέσα
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι για λίγο κάτω από την ομπρέλα της οικογένειας ή κάποιων υποχρεώσεων που δεν σε γεμίζουν και τόσο αλλά πρέπει να τις κάνεις γιατί με κάποιο τρόπο ξεπληρώνεις κάτι. Αν υπάρχει ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως, θα ασχοληθείς αποκλειστικά με τα προβλήματά του.
Ερωτικά: Είσαι σε μια απομόνωση γιατί ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σε εκφράζει αλλά δεν ξέρεις ακριβώς με ποιο τρόπο. Μπορεί και να έχεις μια λύπη ή μελαγχολία για μια σχέση που δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο για αυτό θα αποσυρθείς γιατί το έχεις ανάγκη και βιολογικά. Η σκέψη ενός ατόμου που μπορεί να βρίσκεται μακριά σου πιθανόν να σε αναστατώνει αλλά δεν έχεις πάρει απόφαση να εμφανιστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κάνεις και πολλά πράγματα γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουν κάτι και οι άλλοι για σένα. Πιθανόν να μην εμφανίζεις όλα τα χαρτιά σου. Πάντως επειδή θα τρέχεις για πολλές υποχρεώσεις, σίγουρα θα αφήσεις και κάποιες υποθέσεις σου στον αέρα.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Σου αρέσει ο τρόπος που ζεις γιατί είσαι μέσα σε φίλους και άτομα που έχουν μια πολύ σοβαρή θέση και υπόληψη στην κοινωνία. Πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με τα πολιτικά θέματα και να σου αρέσει γιατί πιστεύεις ότι κάπου συμμετέχεις. Καλό όμως είναι να μην έχεις προσωπικό συμφέρον από εκεί γιατί τότε είναι που θα εγκλωβιστείς.
Ερωτικά: Η παρέμβαση ενός συγγενικού σου προσώπου πιθανόν να μην είναι τόσο αρνητική γιατί μπορεί να γνωρίσεις ένα καλό, αξιόλογο και ώριμο άτομο που να σου κάνει με την πρώτη. Για αυτό μην το αρνηθείς και το θεωρήσεις παρεμβολή γιατί μερικές φορές έχει και τα θετικά της.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση γιατί οργανώνεις το επόμενο βήμα σου και αυτό σου κάνει πολύ καλό γιατί νιώθεις ότι το έχεις και σύντομα θα δεις το θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση