GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρρες: Νεκρή 24χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητο της σε αρδευτικό κανάλι

Μία 24χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στις Σέρρες όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Το περιστατικό ση...


Μία 24χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στις Σέρρες όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Κάτω Καμήλα, όταν η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Είναι το δεύτερο περιστατικό με νεκρό που σημειώνεται μέσα σε λίγες ώρες, λόγω κακοκαιρίας, στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς είχε προηγηθεί ο θάνατος του 77χρονου κτηνοτρόφου στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετές περιοχές του Κιλκίς και της Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, στο Κιλκίς τα οχήματα δεν κινούνται στην επαρχιακή οδό από Δ.Δ. Γαλλικού προς Δ.Δ. Μάνδρων (λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού) και στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Πολυκάστρου, στο τμήμα από Λιμνότοπο έως Αξιοχώρι.
Στη Χαλκιδική διακόπηκε η κυκλοφορία στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Ν. Ηράκλειας- Ν. Καλλικράτειας, στο 4ο χλμ Ν. Καλλικράτειας- Σωζόπολης και στο 2ο χλμ Αγίου Παύλου- Ν. Γωνιάς. Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση