GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ασύλληπτη ΣΥΝΗΘΕΙΑ 25χρονης από την Αγγλία! [photos]

Ένα ολόκληρο...



Ένα ολόκληρο...

ρολό χαρτί υγείας την ημέρα τρώει μια μητέρα πέντε παιδιών στην Αγγλία.

Όπως αναφέρει η Mirror, η 25χρονη Jade Sylvester, ανακάλυψε αυτή την ομολογουμένως περίεργη επιθυμία της για... τσιμπολόγημα κατά τη διάρκεια της τελευταίας εγκυμοσύνης της. Έτσι, σήμερα, τρώει καθημερινά σχεδόν ένα ολόκληρο ρολό χαρτί τουαλέτας.

"Όταν ήμουν δύο μηνών έγκυος άρχισα να θέλω να τρώω χαρτί τουαλέτας. Ακόμη δεν ξέρω γιατί. Μου αρέσει η αίσθηση της υφής στο στόμα μου, παρά η γεύση του. Μου αρέσει η ξηρότητα που δημιουργεί. Η οικογένειά μου μου λέει πως δεν είναι πολύ καλό για μένα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι" λέει η 25χρονη.

"Δεν μπορεί μου κάνει καλό, αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας και δεν μου έχει προκαλέσει οποιαδήποτε ασθένεια." συμπληρώνει.

Η Jade κάθε φορά που πηγαίνει στην τουαλέτα τρώει στα κρυφά μια μικρή ποσότητα χαρτιού με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να φτάνει να καταναλώνει σχεδόν ένα ρολό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση