GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 27χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Η Λαμία θρηνεί το χαμό του

Η είδηση του θανάτου του νεαρού, οι γονείς του οποίου διατηρούν κατάστημα με κουρτίνες στο κέντρο της Λαμίας έχει προκαλέσει σο...



Η είδηση του θανάτου του νεαρού, οι γονείς του οποίου διατηρούν κατάστημα με κουρτίνες στο κέντρο της Λαμίας έχει προκαλέσει σοκ στη πόλη.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του Κώστα.
Το κακό έγινε μετά τις 3 τα ξημερώματα. Ο 27χρονος μαζί με το φίλο του Γ.Α., επίσης γιο επιχειρηματία έφυγαν από τη Λαμία για να πάνε στη Μακρακώμη. Εκεί τους περίμεναν φίλοι τους για να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Ωστόσο λίγο πριν Καστρί, η τύχη τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος βγήκε εκτός δρόμου. Ακυβέρνητο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. "Πετώντας" διέσχισε τον αγροτικό δρόμο και αφού χτύπησε σε δένδρο σταμάτησε την τρελή του πορεία.

Δυστυχώς ο 27χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ ο φίλος του κατάφερε να βγει στο δρόμο. Χωρίς να θυμάται πως, αρχικά πήγε στο Καστρί και στη συνέχεια επέστρεψε στη Λαμία και το σπίτι του. Για το τροχαίο δεν θυμόταν το παραμικρό.
Η οικογένειά του βλέποντας τον χτυπημένο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε διάσειση.
Όλες αυτές τις ώρες οι φίλοι των δύο παιδιών από τη Μακρακώμη προσπαθούσαν να τους βρουν στο τηλέφωνο, χωρίς όμως να παίρνουν καμία απάντηση.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης αναζητούν τους λόγους που οδήγησαν στη νέα αυτή τραγωδία που έπληξε τη Φθιώτιδα, με το θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση