GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Θανατοποινίτης αθωώθηκε μετά από 27 χρόνια στη φυλακή!

Ένας άντρας από το Οχάιο που πέρασε 27 χρόνια σε φυλακή της πολιτείας, καταδικασμένος για ένα έγκλημα... που δεν διέπραξε, ξέσ...



Ένας άντρας από το Οχάιο που πέρασε 27 χρόνια σε φυλακή της πολιτείας, καταδικασμένος για ένα έγκλημα... που δεν διέπραξε, ξέσπασε σε δάκρυα την Τρίτη, όταν άκουσε τον δικαστή επιτέλους να τον απαλάσσει από όλες τις κατηγορίες. Ο Kwame Ajamu σήμερα 56 ετών είναι ο τρίτος άνθρωπος που απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ληστείας μετά φόνου, σε ένα ανταλλακτήριο χρήματος στο Κλίβελαντ το 1975.

«Είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα που αυτή η μάχη ολοκληρώθηκε» είπε ο Ajamu, σκουπίζοντας τα δάκρυά του και ευχαριστώντας τη γυναίκα και τους δικηγόρους του.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο 60χρονος αδερφός του και ένας ακόμα φίλος του, βγήκαν από τη φυλακή τον περασμένο μήνα.

Οι τρεις άντρες βρήκαν την ελευθερία τους όταν ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού του 1975, ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση, λέγοντας ότι είχε παρασυρθεί από τους αστυνομικούς που τον πίεζαν.

Μάλιστα αρχικά ο Ajamu είχε καταδικαστεί εις θάνατον, ποινή που δεν εκτελέστηκε λόγω... γραφειοκρατίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση