GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασαν η μητέρα και ο ξάδερφος της 30χρονης που έπεσε θύμα δολοφονίας με μαχαιριές στην καρδιά

Ένα ματωμένο μυστικό έκρυβε επί 6 μήνες, ο 33χρονος από την Κατερίνη, που υποστήριζε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για την εξαφ...



Ένα ματωμένο μυστικό έκρυβε επί 6 μήνες, ο 33χρονος από την Κατερίνη, που υποστήριζε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για την εξαφάνιση της συντρόφου του και συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας που έσπασε και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε με δύο μαχαιριές στην καρδιά την 30χρονη Μαρίνα Κουκουλιάτα που αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου.

Η εξαφάνιση της Μαρίνας είχε δηλωθεί από τη μητέρα της στις 30 Ιουνίου καθώς έξι ημέρες πριν είχε φύγει από το σπίτι της στην Κατερίνη για να πάει μια βόλτα και έκτοτε δεν επέστρεψε ποτέ.

«Πριν φύγει, γύρισε σκέπασε το ποδήλατό της με νάιλον, πήρε το δρόμο και την έχασα από τα μάτια μου. Για τελευταία φορά. Αυτό ήταν.» σημείωσε η μητέρα του θύματος Καλλιόπη Κουκουλιάτα.

«Εκείνο το απόγευμα ήρθε στο σπίτι, άφησε τα πράγματά της στο σπίτι, το λαπ τοπ, το ποδήλατό της και είπε στη μητέρα της ότι θα πάω για ένα καφέ και θα επιστρέψω.» δήλωσε στην κάμερα του Star ο ξάδελφος του θύματος Τάσος Μεστροπιάν.

Από τότε η οικογένειά της την αναζητούσε εναγωνίως ενώ ο φερόμενος ως δράστης προσποιούνταν ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εξαφάνισή της και μάλιστα προσπαθούσε να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού της 30χρονης φίλης του.

«Βασικά εγώ πιστεύω ότι πήγαινε για να μάθει αν τη βρήκαν ή όχι για να καλύψει τα ίχνη του. Αυτός είναι κτήνος, δεν είναι άνθρωπος.» υπογράμμισε ο Τάσος Μεστροπιάν ξάδελφος θύματος.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ηλικιωμένου άντρα που φρόντιζε τον τελευταίο καιρό η Μαρίνα, η 30χρόνη κοπέλα είχε μαλώσει με τον φίλο της και επρόκειτο να συναντηθεί μαζί του για να μιλήσουν. Η Μαρίνα έφυγε για το ραντεβού και από τότε δεν την ξαναείδε.

Έπειτα από έρευνα πολλών μηνών, η Αστυνομία κατόρθωσε να σπάσει τη σιωπή του 33χρονου φίλου της ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τη Μαρίνα με δύο μαχαιριές στην καρδιά, σε μια εγκαταλειμμένη οικία στην Κατερίνη. Όπως υποστήριξε, οι δύο τους λογομάχησαν όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επικοινωνία.

Τότε ο 33χρονος θόλωσε και τη μαχαίρωσε δύο φορές στην καρδιά. Αμέσως μετά κάλυψε το πτώμα της με στρώματα και πανιά και συνέχισε να ζει και να κινείται στην Κατερίνη σαν να μη συνέβη τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση