GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ο Πλεύρης ισοπέδωσε τον Μαριά για τα 33.000 ευρώ κάθε μήνα...

Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 ήταν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας, ο βουλευτής Α' Αθήνας Θάνος Πλεύρης και ο ευρωβουλευτής (που...

Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 ήταν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας, ο βουλευτής Α' Αθήνας Θάνος Πλεύρης και ο ευρωβουλευτής (που έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ) Νότης Μαριάς.
 Σε έναν διαξιφισμό τους, ο κ. Μαριάς υποστήριξε ότι η τυπική διάλυση της Βουλής μπορεί να μεθοδεύεται να γίνει μετά την είσοδο του Ιανουαρίου για να...

9 σχόλια

  1. Όλοι να τα προσφέρουν στον ελληνικό λαό ή στο Κράτος για τη μείωση του χρέους.

    Και ο κ. Μαριάς. Αλλά προτού το ζητήσει από τον Μαριά, ας το ζητήσει ο κ. Πλεύρης από τον εαυτό του, τον Σαμαρά ή το Βενιζέλο. Αφού έχουν τόσα έσοδα, τόσες καταθέσεις, γιατί δεν τα προσφέρουν μόνο τα ζητάμε, μέσω φόρων, από τις οικογένειες με παιδιά;

    Ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί την ταφόπλακα της ΝΔ. Ποιος νοήμων ψηφοφόρος που χρυσοπληρώνει την ακίνητη περιουσία του, θα πάει να ψηφίσει ΝΔ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φιλελεύθεροι και δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να δώσουν ισχυρά ποσοστά σε Σύριζα και ΑΝΕΛ, ώστε να αποτρέψουν τον εθνικό διχασμό που απεργάζονται ακραία στελέχη μέσα στη Νέα ΠΟΛΑΝ.

    Η χώρα, και μετά τις εκλογές και μετά την ήττα του κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλου, θα είναι ισχυρή, και οι σώφρονες Νεοδημοκράτες δεν συμφωνούν με την άκρατη κινδυνολογία και τρομολαγνεία που διοχετεύουν πρώην στελέχη της ΠΟΛΑΝ και του ΛΑΟΣ.

    Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Σαμαράς επέσπευσε τις εκλογές για μικροκομματικό συμφέρον. Ουσιαστικά ήθελε να κάνει τις εκλογές με φυλακισμένα τα στελέχη της Χ.Α ( τα οποία σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο είναι προφυλακισμένα με έωλες κατηγορίες και θα αφεθούν ελεύθερα κατά τον Φλεβάρη ) και από την άλλη, ύστερα από πίεση του κ. Βενιζέλου για να μη προλάβει να οργανωθεί το κόμμα του Γ.Παπανδρέου.
    Έβαλαν, λοιπόν, τη χώρα σε πρόωρες εκλογές για προσωπικούς λόγους και δεν έκαναν κινήσεις συναίνεσης και εξεύρεσης υπερκομματικού υποψηφίου.

    Προσπαθούν, για μια ακόμα φορά, με τα ΜΜΕ και τα φανατισμένα κομματικά στελέχη, να αρπάξουν ψήφους και ουσιαστικά για άλλα 4 χρόνια να συνεχίσουν να "βιάζουν" τους πολίτες με φόρους, χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ισόβιο ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα, νέες περικοπές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Ελλήνων. ΑΝ αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα και τον τόπο, όχι μόνο οφείλουν να δεχθούν την λαϊκή εντολή στον Σύριζα, αλλά και οφείλουν, οι μετριοπαθείς και οι σώφρονες να τον ενισχύσουν στη προσπάθεια για βιώσιμο χρέος της Ελλάδας.

    Η Ε.Ε γνωρίζει ότι σε όλον τον Ευρωπαϊκό Νότο επικρατούν ευρωσκεπτικιστικά κόμματα. Αν δεν βοηθήσουν τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ στη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους και του δανεισμού, τότε στις επόμενες αναμετρήσεις η Χ.Α από 10% θα φτάσει στο 30%, όπως είναι η Μαρί Λεπέν σήμερα στη Γαλλία. Ο ελληνικός λαός, όχι μόνο έχει δικαίωμα να ψηφίζει Σύριζα και ΑΝΕΛ, αλλά πρέπει να τους δώσει ισχυρή εντολή επαναδιαπραγμάτευσης των όρων, ώστε ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνονται για χρέη και τόκους να δοθεί στην ανάπτυξη.

    Ο κ. Σαμαράς κέρδισε τις εκλογές με την ελπίδα ότι θα αλλάξει φορολογική/οικονομική πολιτική. Το μόνο που έχει πλέον να προσφέρει είναι αφήσει χωρίς διχασμό τους Έλληνες να προχωρήσουν, δεν έχει να προσφέρει καμία ελπίδα, εκτός από την τακτοποίηση σε κάποιους κύκλους παρατρεχάμενων του. Διέλυσε τη μεσαία τάξη, υπονόμευσε την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, έφαγε ένα μεγάλο μέρος των καταθέσεων, δεν έκανε καμία προσωπική θυσία, αυτός και τα στελέχη του,αφήνοντας το κόσμο να υποφέρει στα συσσίτια και στη φτώχεια.

    Δεν κατάφερε να κάνει ένα αξιόπιστο κράτος, αφού διέλυσε κάθε κοινωνικό ιστό. Η τελευταία του ξεφτίλα το γεγονός ότι μόνο 3 από τα 15 PUMA μπορούσαν να σταλούν για βοήθεια στην Αδριατική και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση και οι υπουργοί του γύρισαν τα κανάλια και πανηγύριζαν για την ιταλική επιχείρηση διάσωσης. Καρφάκι δεν τους καίγονταν για τον ελληνικό λαό. Η υπερψήφιση του Σύριζα και των ΑΝΕΛ είναι μοναδική διέξοδος, στην καταλυτική αποτυχία του κ. Σαμαρά και του κ.Βενιζέλου. Η ηττοπάθεια και η εγκατάλειψή τους ακόμα και από φίλα προσκείμενα μέσα δείχνει ότι ζούμε μια περίοδο ΑΛΛΑΓΗΣ και ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ. Η χώρα θα είναι σταθερή, ο Ελληνικός λαός θα στηρίζει την επαναδιαπραγμάτευση,η Ευρώπη οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις των Ελλήνων, Ισπανών,Ιταλών, Γάλλων.
    Ήδη ο κ. Τσίπρας, αλλά πολύ περισσότερο ο κ. Καμμένος εγγυήθηκαν και το μέλλον των καταθέσεων και ουσιαστικά και της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού λαού, γεγονότα που ηρεμούν τους πολίτες από τις "τρομοκρατικές φήμες ορισμένων αισχρών βρωμοκάναλων και βρωμοφυλλάδων". Αυτοί που έχουν βάλει "χέρι" στις καταθέσεις των Ελλήνων είναι η ΝΔΠΑΣΟΚ με τη βαρύτατη φορολογία που τρώει τις αποταμιεύσεις τους και είναι οι ίδιοι που αναγκάζουν τους Έλληνες να πουλάνε όσο όσο την ακίνητη περιουσία τους. Ο λαός θα τιμωρήσει τη ΝΔΠΑΣΟΚ και θα στηρίξει την ΑΛΛΑΓΗ του Σύριζα μαζί με τους ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που κρύβονται σήμερα όσοι κατηγορούσαν τον Καμμένο, τον Χαϊκάλη και την Ξουρίδου για τα «ψέματα» και τις «υπερβολές» περί «προσέγγισης» ;

    Δίνονται, τελικά άθλια παπαγαλάκια, ανταλλάγματα σε βουλευτές για τη ψήφο τους ;

    Τι είναι το σημερινό ; Δεν περίμεναν ούτε 1 μέρα για να ανακοινώσουν την «επιβράβευση» των 4 πρωταθλητών της κωλοτούμπας ( Ιατρίδη, Νταβρή, Γιοβανόπουλου, Κασαπίδη ). Οι πολιτικές αθλιότητες σε βάρος των ΑΝΕΛ και του Χαϊκάλη σήμερα ξεμπροστιάζονται.

    Που είστε, κρυμμένα άθλια παπαγαλάκια που αμφισβητούσατε τις καταγγελίες και προσπαθούσατε να τις "γελοιοποιήσετε" ;

    Βγείτε, ρε , σαν άντρες και ζητήστε συγγνώμη από τον Παύλο Χαϊκάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό βιάστηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Φορολογικός αρμαγεδών. Διαβάστε τις σας ετοίμαζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( δεν περιλαμβάνονται οι μειώσεις στις συντάξεις τέλη Ιανουαρίου που είναι 7-8% )

    Δείτε τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

    1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Φόρος πλέον από το πρώτο ευρώ με 26%, συν τέλος επιτηδεύματος 650 εύρο από 500 ευρώ που κατέβαλαν το 2014.

    2 ΑΓΡΟΤΕΣ Τα καθαρά κέρδη τους θα φορολογηθούν με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ. Πέρυσι είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ

    3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Όσοι έχουν μικρά εισοδήματα από τόκους ή από εποχική απασχόληση ή επιδοτούμενα προγράμματα ή επιμορφωτικά σεμινάρια, κινδυνεύουν από τα τεκμήρια διαβίωσης . Προσέξτε! Και 1 ευρώ από τόκους καταθέσεων ή ένα εισόδημα 300 ευρώ θα τους φέρει φόρο με συντελεστή 10% ή 26%. Πέρυσι δεν φορολογήθηκαν, αφού ως μισθωτοί είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ.

    4. ΕΝΟΙΚΙΑ Φόρος για τα πρώτα 12.000 ευρώ από το 10% στο 11%.Καταργήθηκε ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% αν η κατοικία ξεπερνάει τα 300 τ.μ. ή αν υπάρχει επαγγελματική μίσθωση. Δεν ισχύει προκαταβολή φόρου 55%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 7.000 ευρώ και «μπλοκάκι» 4.000 ευρώ. Σύνολο εισοδήματος 11.000 ευρώ. Το 2013 φορολογήθηκε ως μισθωτός. ΦΟΡΟΣ 320 ευρώ + τέλος επιτηδεύματος 500 εύρώ = 820 ευρώ. Φέτος για τα 7.000 ευρώ θα φορολογηθεί ως μισθωτός φόρος μηδέν Για τις 4.000 ευρώ φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας = 1.040 ευρώ+ προκαταβολή 55% = 1690 ευρώ. 106% περισσότερος φόρος.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να έχουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ θα πρέπει να έχουν αποδείξεις που ισοδυναμούν στο 10% του ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.

    Η υποχρέωση αποδείξεων ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες. Δηλαδή συνταξιούχος έχει 7.000 ευρώ από σύνταξη και 4.800 από ενοίκια οι αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσει είναι 700 ευρώ (7.000 Χ 10%).

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συγκεντρώσετε περισσότερες αποδείξεις δεν έχετε κανένα όφελος. Αν όμως το ποσό των αποδείξεων δαπανών που προσκομίζετε είναι μικρότερο από το ποσό που απαιτείται, μπαίνει φόρος με συντελεστή 22% στη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  5. Με το ξαναζεσταμένο φαγητό του 2012 – δηλαδή με μοναδικά όπλα την γκρίζα διαφήμιση, τον φόβο, την κινδυνολογία, τα ψέματα, την μονταζιέρα της Συγγρού (βλέπε Μουρούτη), επιχειρεί η άθλια κυβέρνηση του πιο αποτυχημένου, ψεύτη (βλέπε Ζάππεια και mea culpa στη Μέρκελ) και ακροδεξιού πρωθυπουργού των τελευταίων χρόνων, να
    αντιστρέψει την βέβαιη συντριβή της και την άνοδο της Αριστεράς.
    Χωρίς προτάσεις, χωρίς πρόγραμμα, γιατί το μόνο πρόγραμμα που έχουν αυτοί οι μνημονιακοί καταστροφείς της χώρας, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ «E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ», με τις δεσμεύσεις του απέναντι στην Τρόϊκα.

    Αν λοιπόν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και οι έλληνες αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν, ξαναψηφίζοντας αυτόν τον αποτυχημένο και πεθαμένο πολιτικά Σαμαρά, θα τους έρθουν στο κεφάλι τα εξής νέα μέτρα (βλέπε τα NAI στην Τρόϊκα στο E-mail Χαρδούβελη):

    1. Πλήρης κατάργηση του ΕΚΑΣ από το 2015 αντί του 2016, όπως αρχικά προβλεπόταν, παράλληλα με κατάργηση πληθώρας επιδομάτων.

    2. Εισαγωγή ρήτρας «μηδενικού ελλείμματος» και στις κύριες συντάξεις, αύξηση των
    εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ και επανεξέταση του συστήματος καταβολής του
    «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος», της βασικής σύνταξης για τους παλιούς και
    νέους ασφαλισμένους, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος των μισθών.

    3. Απόλυτη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

    4. Αύξηση ΦΠΑ στα νησιά και διπλασιασμό του συντελεστή ΦΠΑ (από 6,5% στο 13%) στα ξενοδοχεία (εδώ σκεφτείτε, το ΠΟΥ θα μετακυλιστεί αυτή η αύξηση; Μήπως στους μεγαλο-ξενοδόχους; Μα φυσικά, στους εκατοντάδες χιλιάδες ΉΔΗ εργαζόμενους σε συνθήκες εργασιακής ζούγκλας, στον Τουρισμό!).

    5. Αύξηση του φόρου σε αλκοολούχα ποτά και προϊόντα καπνού, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και ανατροπή της απόφασης για μείωση 30% στην «εισφορά αλληλεγγύης».

    6. Κατάργηση του μέτρου των 100 δόσεων εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς εφορία, τελωνεία και ασφαλιστικά ταμεία, απεμπολώντας έτσι και τη μοναδική ρύθμιση που "εξυπηρετεί" οικονομικά αδύναμους και μικρομεσαίους που αδυνατούν να φανούν συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο.

    7. Τροποποίηση των διαδικασιών αντιμετώπισης των μη εισπράξιμων οφειλών φόρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προωθείται η επιβολή κατάσχεσης ποσοστού άνω του 25% για μισθούς - συντάξεις άνω των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων.

    8. Αύξηση από 6,5% σήμερα σε 19% ή 21% του επιβαλλόμενου συντελεστή ΦΠΑ στις τιμές φαρμάκων, βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων και εισιτηρίων θεάτρου, κάτι που θα
    σημάνει αυτομάτως ανατίμηση των παραπάνω προϊόντων, σύμφωνα με τις αρχικές
    εκτιμήσεις, έως 13,6%!

    9. Αύξηση από 13% σήμερα σε 19% ή 21% του συντελεστή ΦΠΑ σε τρόφιμα, λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και φυσικού αερίου, εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, κόμιστρα ταξί, υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης παλαιών κατοικιών, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, ιατρική περίθαλψη και εισιτήρια θεαμάτων
    (κινηματογράφος, συναυλίες, γήπεδα, εκθέσεις κ.λπ.). Μια τέτοια αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ θα έχει ως συνέπεια ανατιμήσεις στα παραπάνω αγαθά και υπηρεσίες
    έως 7%.

    ΤΟ «E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΝΕΟ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο ξαναζεσταμένο φαγητό κινδυνολογίας του 2012, που μας σερβίρει και πάλι η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά και οι νταβατζήδες της, με το δουλοπρεπές ερώτημα: "ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΧΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;", απαντάμε:

    Δεν θα πει "όχι" η Ευρώπη, τρολάκια και παπαγαλάκια της Συγγρού, γιατί τότε θα πει "όχι" και η ελληνική κυβέρνηση!!

    Και κανείς δεν θέλει μια τεράστια παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, που θα μπορούσε να προκληθεί από την αδιαλλαξία της Μέρκελ, με κίνδυνο να πτωχεύσουν οι ετοιμόρροπες Ιταλία και Γαλλία, να καταρρεύσει συνολικά το ευρώ και η ύφεση να φτάσει μέχρι τις ασιατικές αγορές και την Κίνα!!!

    Τότε θα δείτε τους Γερμανούς κυβερνώντες και τραπεζίτες να βάζουν ΠΟΛΥΥΥΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ (βλέπε διαγραφή χρέους και αποπληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης)!!

    Αν ήθελαν να ξεφορτωθούν το «πρόβλημα» που λέγεται Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα το είχαν ήδη κάνει!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! Παρά επενδύουν στο φόβο με τα εδώ άθλια υποχείριά τους, Σαμαρά-Βενιζέλο και το σύστημα διαπλοκής κανάλια-τραπεζίτες-εθνικοί εργολάβοι, βλέπε νταβατζήδες!!!

    Η Ελλάδα δεν είναι Κύπρος! Είναι η 24η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο (τρομάρα μας!!!) και μια ενδεχόμενη πτώχευσή της ή μια τυχόν έξοδος της από την ευρωζώνη (κάτι που δεν προβλέπεται από καμιά συνθήκη, θεσμικά), ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008 ΤΩΝ ΗΠΑ, ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    Τις... σαχλαμάρες που λέτε, αφήστε να τις λέει ο αποτυχημένος Σα(χλα)μαράς, για να πέφτει το γέλιο της αρκούδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια έρχεται ο ΣΎΡΙΖΑ κλαψ κλαψ κλαψ..... Θα φτωχύνουμε, θα μας βγάλει από το ΕΥΡΏ, θα μας πάρει τα σπίτια , τα παιδιά ,της μάνες μας ..κλαψ κλαψ κλαψ ..πείτε του κυρίου ΑΔΩΝΙ να τα λέει αυτά ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ αυτός ξέρει πιο καλά από εσάς μπας και το γυρίζουμε οι στοιχηματικες εταιρίες δίνουν φαβορί για πρωθυπουργό τον ΤΣΙΠΡΑ 1.22 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΜΑΡΑ 5.00 !!! (ΕΜ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΠΟΥΚ)...

    ΠΙΈΣΕΤΕ τον Καμπουροοικονομεα, τον Οικονομου, την ΠΡΟΨΑΛΤΗ τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗ, ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΗ,
    ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΩΤΗ ,ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ να λένε συνεχώς ότι θα βουλιαξουμε το ΕΙΠΕ Η ΜΕΡΚΕΛ...ΑΜΑΝΝΝΝΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ συμβουλο ενας βουλευτης 26 ημερες ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΨ...ΚΛΑΨΨΨΨΨ...μαλον δεν θα ξαναβγει ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΣΑΣ; ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ; ΕΠΙΔΗ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;ΣΕ ΠΑΡΑΚΩ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΙ βαλεμe κατω απο το μαξιλαρι σου η εσύ UΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΥΥΥΥ ΜΟΥΥΥ κλαψ κλαψ κλαψ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. Τι συμβαίνει με το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "Σαμαράς-γκεητ";;;

    Αντωνάκηηηη.......!

    Που είναι η μήνυση που ΘΑ κατέθετες κατά του κ. Παύλου Χαϊκάλη;;;;
    Την κατέθεσες; Να σου πω εγώ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, γιατί τότε ο Χαϊκάλης από τη θέση ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, θα ζητήσει (κάτι που δεν θα μπορούν να του το αρνηθούν), να βγεί από το συρτάρι του Παναθηναϊκάκια και να εξεταστεί, το επίμαχο αποδεικτικό υλικό (βίντεο), της απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, και η εισαγγελία ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΑΡΕΙ το τηλεφωνικό απόρρητο του Γ. Αποστολόπουλου!!

    Για να δούμε τότε, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΡΟΣ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ο Αποστολόπουλος!!!

    Για να γελάσει τότε ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!

    Οι αχρείοι και πανηλίθιοι μεγα-συμβουλάτορες του Μαξίμου, νομίζουν ότι με το που έβαλαν την υπόθεση "Σαμαράς-γκέητ" (υπόθεση Χαϊκάλη) στο αρχείο, τελείωσαν... καθάρισαν! Ότι επειδή ο Παναθηναϊκάκιας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, πάει...
    ξεχάστηκε η υπόθεση και τη γλίτωσε ο άθλιος αρχηγός τους;

    Πλανώνται πλάνην οικτράν, οι γελοίοι!
    Στο αρχείο της εισαγγελίας μπορεί να μπήκε, αλλά δεν μπήκε στο αρχείο του μυαλού του ελληνικού λαού!!!

    Ο λαός μας δεν πρόκειται να ξεπεράσει έτσι αυτή την κοροϊδία, αυτή την μπόχα, αυτή τη σήψη, την σαπίλα των αχρείων πολιτικών πτωμάτων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι κάνουν ακόμα ότι ΔΕΝ καταλαβαίνουν το κόλπο γκρόσο τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ θα την πατήσουν...

    1) Κατεβάζουν δυο σχηματισμούς ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΎΝ αν μπουν στην βουλή και οι δύο.. ξέρετε πως γίνονται ΑΥΤΆ ΜΕ τους καρεκλοκένταυρους (για το καλό της πατρίδας του ΛΑΟΥ ) και όλες αυτές οι παπαριες ...που καταλήγουν ΌΛΑ για την ΜΆΣΑ...άλλα και ένα νέο ΑΦΜ που με αυτό διαγράφονται κάτι ΤΕΡΆΣΤΙΑ χρέη του ΠΑΣΟΚ... και ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ ΓΙΏΡΓΟ...

    2) Ο Καρατζαφυρερ θα κρεμαστή στο σύνταγμα ΑΝ έχει πάρει ΜΙΖΑ...θα κρεμαστή ΑΝ τα έχει κλέψει με ΆΛΛΟ ΤΡΟΠΟ είναι αθώος;μας δουλεύει κανονικά Ο ΦΥΡΕΡ ..Μπράβο στον ΑΝΤ1 ΚΑΙ στους (δημοσιογράφους του) που έχουν και ΈΔΡΑ την Ολλανδία ..τι να τους πει κάνεις !!! βγάλτε ΡΕ από σήμερα τον Ρογκάκο να μας τρομάζει ακούτε ρε
    ΚΥΡΙ-ΑΚΟΥΔΕΣ...

    3) Ο Ξηρός επαναστάτης ..ΠΑΡΑΚΑΛΏ γελάστε όσο θέλετε ...ΑΝ αυτοί ΕΊΝΑΙ οι πολεμιστές του αντάρτικου πόλεων που παρουσιάζουν τα ΚΑΡΤΕΛ τον Μ.Μ.Ε και μερικών Δημοσιογράφων ΤΙ να πει κανείς!!...Ξέρουν πολύ καλά ΌΛΟΙ τους ότι τα χτυπήματα πλέων άλλαξαν και γίνονται με το ωραίο ΣΤΙΛ καμικάζι και ΤΡΈΜΟΥΝ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ... Ο Ξήρος απλώς είναι ένα ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟ πιόνι και το εμφανίζουν και το εξαφανίζουν όποτε τους χρειασθεί ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ.. Ας ΤΟ ΔΥΑΟΛΟ ΜΕ 4-5 ΚΑΛΑΝΙΚΟΦ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ;;.ΑΧΑΧΑΧ..

    4) Γιατί πάμε σε εκλογές;..ΠΑΜΕ διότι κάθε μήνα μένουν απλήρωτα από τον κόσμο 1.8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.. ΝΑΙ ένα δις οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ (από την μαλακίες φόρους,ανεργία, φτώχεια,πείνα) ΜΈΣΑ σε αυτούς βέβαια κρύβονται ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ λαμογιααααααα..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

    5) Πάμε σε εκλογές και θα ξανάπαμε διότι όποιος και ΑΝ κερδίσει θα δει ότι ΠΆΤΑ ΣΤΟΝ ΒΆΛΤΟ..Σύριζα θα κάνω διαπραγμάτευση και όλες αυτές της μπούρδες ΤΟΥΣ.. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ θα συνέχιση τον δρόμο της ΜΕΡΚΕΛ αλλά με κόκκινες ΓΟΒΕΣ και της μαλακίες τους....ΑΝ ΒΓΟΥΝ.. θα σας λέει κάθε ήμερα ο ΑΔΩΝΙΣ έχουμε την εντολή ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΉΣΟΥΜΕ.. ΧΑΙ ΜΕΡΓΚΕΛ...

    Το Κ.Κ.Ε αυτοί το έχουν βρει ΚΑΛΆ το θέμα χρόνια ΤΏΡΑ μασάνε καταγγέλλοντας Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ...Η ΗΓΕΣΙΑ και μερικοί μαλάκες ονειρεύονται μια κόκκινη ΧΟΎΝΤΑ ..καλά κρασιά δηλαδή ..τα μηνιάτικα να πέφτουν και οι επιδότηση του κόμματος ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΆΝΕ ΟΛΟΙ.. ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΌΤΑΤΟΥΣ ,οι προλετάριοι θα κρατάνε την σημαία με το σφυροδρέπανο ΚΑΙ την μαλάκια τους...Αυτοί λένε ΈΞΩ ΑΠΌ ΝΑΤΟ, ΕΥΡΏ, ΕΥΡΏΠΗ, ΑΠΌ ΒΌΡΕΙΑ ΚΟΡΈΑ, ΚΙΝΆ, ΗΠΑ που στο διάολο θα μας πάμε έχουν σχέδιο για τον ΑΡΗ;..ρε το Καναλι τους το 902 πούλησαν σε οφ σορ εταιρεία στον Βρυώνη και Μαρινάκη (γνωστούς κομουνιστές) και θέλουν να μας σώσουν .ΑΙΙΙΙΙ ΣΙΧΤΙΡΡ..

    5) Είμαστε την εποχή του ΒΆΛΤΟΥ... Ο Σύριζα αν ήθελε θα έλεγε ΑΠΌ τώρα και ανοιχτά το τι θα έκανε ΆΠΛΑ και καθαρά ..κύριοι κουρεύουμε το χρέος χωρίς περικοκλάδες και Διαπραγμάτευσης ΆΜΕΣΑ, μπορούμε να σας δίνουμε ΣΤΟ ΒΙΏΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ για εμάς 5% και ΠΆΝΤΑ με ρήτρα ανάπτυξης...ΜΑ θα χάσουν της εκλογές θα πει κάποιος ΝΑ ΤΗΣ ΧΆΣΟΥΝ ώστε γίνει ΆΜΕΣΑ Η ΡΉΞΗ χωρίς να καταστρέψουν την ΑΡΙΣΤΕΡΆ να βλέπαμε και τους ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΑ ΈΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ...θα μπορούσαν ΝΑ δώσουν την κυβέρνηση στους δοσίλογους να περάσουν τα μέτρα της ΜΕΡΓΚΕΛ και ΑΥΤΟΊ ΝΑ κηρύξουν ανένδοτο ένα νέο
    1-1-4.( ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 1-1-4 μόλις φέρνουν μέτρα σε επιτροπές της βουλής η στην ολομέλεια να ΦΕΎΓΟΥΝ και να είναι έξω και να καλούν τον ΛΑΌ....) ΚΑΙ ΑΣ περνάνε αυτοί ΌΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΟΥΝ..ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ και θα το πληρώσουν τους δίνω 3-4 μήνες να κάνουν το κυβερνητικό κομμάτι τους ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...


    6) Δεν γνωρίζουν ότι Ο κόσμος είναι αυτοοργανομένος ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ--ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ..τους λέμε και ΕΓΏ άκρα δηλαδή , ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ -Η ΆΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΑΠΌΛΥΤΟΥΣ ...εεε αυτοί ενώθηκαν σιωπηρός ώστε να δώσουν την ΜΕΓΆΛΗ ΜΆΧΗ ..ούτε η αστυνομία ούτε ο στρατός ούτε κανείς αρχηγός τους ένωσε ...ΤΟΥΣ ΈΝΩΣΕ Η ΠΕΙΝΆ και το χώμα που πατάνε... ΝΑΙ οι αυτοί είναι Πατριώτες Είτε μας αρέσει, είτε ΌΧΙ..μετά την ΜΆΧΗ πάλι θα ΜΑΣ βάλουν ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ώστε να σπείρουν την διχόνοια...Αν κάνουμε ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και ΠΆΛΙ όπως το 1945 Η ΕΛΛΆΔΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕ..Οι Πατριώτες ΠΆΝΩ ΣΕ αυτό το σχέδιο ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ εργαστούν ΑΠΌ ΤΏΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση