GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπληκτική αλλαγή: Διάσημη τραγουδίστρια έχασε 36 (!) κιλά και απέκτησε… κορμάρα [photos]

Είναι μία από τις πιο γλυκές star στο Hollywood. Η παρουσία της πολύ συμπαθητική... Το ταλέντο της στη μουσική αλλά και στην υπ...



Είναι μία από τις πιο γλυκές star στο Hollywood. Η παρουσία της πολύ συμπαθητική... Το ταλέντο της στη μουσική αλλά και στην υποκριτική είναι αναμφισβήτητο. Μέχρι πρόσφατα, η όμορφη star είχε αρκετές ανασφάλειες και αιτία αυτών δεν ήταν άλλη από το πρόβλημα περιττών κιλών που αντιμετώπιζε.

Ο λόγος φυσικά για την Jennifer Hudson, η οποία και κατάφερε κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί. Με τη βοήθεια των Weight Watchers έχασε πάνω από 36 κιλά! Όπως καταλαβαίνετε η αλλαγή είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Η όμορφη star πλέον δε διστάζει να φοράει στενά φορέματα και αποκαλυπτικές φούστες. Στην τελευταία της εμφάνιση η Hudson πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Τραγούδησε live στον έβδομο τελικό του αμερικάνικου The Voice και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Πολύ όμορφη η Jen, μέσα στο αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση