GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γεωργία Μαρτίνου τίμησε τον Ψινάκη, γύρισε την πλάτη στα 3Β…

Στα πατώματα με Ψινάκη και Πλέσσα η Γεωργία Μαρτίνου, αυτό τουλάχιστον ήταν το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη, στη φωτογραφία που ανήρτησε στον π...


Στα πατώματα με Ψινάκη και Πλέσσα η Γεωργία Μαρτίνου, αυτό τουλάχιστον ήταν το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη, στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb και στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με τη Γ. Μαρτίνου και τον Μ. Πλέσσα να διασκεδάζουν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Μαραθώνα.



“Μιμης Πλεσσας Γεωργια Μαρτινου κ εγω στα πατωματα, MERRY XMAS”, ήταν το σχόλιο του Ηλ. Ψινάκη.

Η εν λόγω φωτογραφία ξάφνιασε και έγινε αφορμή για σχόλια από πολλούς δημότες των 3Β, καθώς η πρώην αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, συνηθίζει να αποφεύγει τη δημοσιότητα και τέτοιου είδους events. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως δεν παρευβρέθηκε σε καμία από τις εορταστικές και επίσημες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο δήμος των 3Β και που είχε κάθε λόγο να τιμήσει με την παρουσία της, μιας και είναι ο δήμος στον οποίο δραστηριοποιήθηκε και αναδείχθηκε πολιτικά, όταν συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2010 ως υπ.δημοτική σύμβουλος, οπότε εξελέγη και μάλιστα διετέλεσε αντιδήμαρχος κατά την περίοδο 2010-2012.

Γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο θα περίμενε κανείς από τη Γ. Μαρτίνου να ανταποκριθεί στις “υποχρεώσεις” των ημερών και να πλαισιώσει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής των πόλεων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης να υποδεχθούν και να γιορτάσουν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση