GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάργηση του 3% και ορισμό ημερομηνίας εκλογών συζητά ο Σαμαράς...

Ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή, ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς έχει δεχθεί δύο εισηγήσεις.   Η πρώτη αναφέρει ότι δε...

Ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή, ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς έχει δεχθεί δύο εισηγήσεις. 
 Η πρώτη αναφέρει ότι δεν πρέπει να προβεί σε καμία νέα πρωτοβουλία παρά να μιλήσει για την ανάγκη εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή. Ο λόγος που δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε νέες πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός είναι ότι θα φανεί «συρόμενος» πίσω από τις εξελίξεις και «επαίτης ψήφων» ώστε να παραμείνει στην θέση του .Οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και ιδιαίτερα η διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος που προανήγγειλε, είναι αρκετές εκτιμούν οι σύμβουλοι του Μαξίμου και οι βουλευτές που θέλουν μπορούν να τις αντιληφθούν και να ψηφίσουν αναλόγως. 
Η δεύτερη εισήγηση που έχει ο πρωθυπουργός στο γραφείο του κάνει λόγο για μια ακόμη πρωτοβουλία που θα απευθύνει προς τους βουλευτές. Μέσω αυτής θα προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω κάνοντας καταρχήν μια υπέρβαση στην ημερομηνία των εκλογών. Θα ορίσει δηλαδή ημερομηνία εκλογών εντός του 2015 παρά το γεγονός ότι αυτή ήταν μια πρόταση που το Μέγαρο Μαξίμου αρνούνταν κατηγορηματικά τις προηγούμενες ημέρες με την δικαιολογία ότι η χώρα θα έμπαινε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ωστόσο το νεό επιχείρημα που εμφανίζεται κάνει λόγο για την αναγκαιότητα υπογραφής της συμφωνίας με τους δανειστές για να μην βρεθεί η χώρα χωρίς χρηματοδότηση από την 1η Μαρτίου. 
 Στην ίδια εισήγηση υπάρχει η πρόταση στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης να γίνει αλλαγή του εκλογικού νόμου και να καταργηθεί το όριο του 3% για την είσοδο των κομμάτων στη Βουλή. Με την πρόταση αυτή δημιουργείται ένα ισχυρό άλλοθι στους βουλευτές των δύο ασθενέστερων κοινοβουλευτικών ομάδων δηλαδή των 

6 σχόλια

  1. Είσαι τελειωμένος, αχρείος και πολύ μικρός σε ήθος και ανάστημα, αφού θα έπρεπε να είχες ήδη παραιτηθεί μετά το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "Σαμαράς-γκέητ" (υπόθεση Χαϊκάλη)!

    Αλλά δεν πειράζει, θα σε αποτελειώσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε για εκλογες οπου θα κερδισει ο Σαμαρας, οι ψεκασμενοι δεν προκειται να μπουν στην Βουλη και να την ξαναβρωμισουν (αλλωστε ερχεται καταιγιδα για τον αρχιψεκασμενο..) με γελοια υποκειμενα τυπου Χαικαλη (Χαλιγκαλι) Ξουξουλιδου και Ραχηλες..the party is over και η θυελλα θα σαρωσει τις μικροπαραγκες των γραφικων δηθεν 'αντιμνημονιακων' εμπορων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάτα τον τον πούστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΡΑΒΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ROXALAOS GKEIT η κυρια γεωργια η σφουγγαριστρα απο τον φουρλοποταμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλληνες, εξαθλιωμένοι από τους φόρους και τα χαράτσια, μην αφήσετε άλλο τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοδημοσιογράφους να παίζουν παιχνίδια με τα τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ )

    Μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους, Νέα, Βήμα, Έθνος, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερο Τύπο. Αγοράζετε μόνο Kontra News, Εφημερίδα των Συντακτών, Χωνί της Κυριακής, Παρόν της Κυριακής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις στα κανάλια τους, κλείστε τις τηλεοράσεις. Μην επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μπλογκς μεγαλοδημοσιογράφων που στηρίζουν τους τυράννους μας, τους ανθρώπους που μας τάραξαν σε χαράτσια και φόρους. Αν ξαναψηφιστούν, έρχεται Αρμαγεδώνας νέων μέτρων και φόρων και μειώσεων που θέλει το γερμανικό Δ' Ράιχ. Δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός στην Ελλάδα ή θα πάει μετανάστης και όλοι θα λαμβάνουν μισθούς και συντάξεις πείνας 300-500 ευρώ. Αυτό είναι το σχέδιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Αντωνάκη και Βαγγελάκη. Τιμωρήστε τους που 4 χρόνια μας "βιάζουν" σωματικά και ψυχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση