GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείσιμο της ψαλίδας στο 3% σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά με μείωση της διαφοράς από τη Ν.Δ. στο 3,0% δείχνει νέα δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία MARC για το...

Προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά με μείωση της διαφοράς από τη Ν.Δ. στο 3,0% δείχνει νέα δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία MARC για τον ALPHA, σε σχέση με το 3,5%, που ήταν η «ψαλίδα» μεταξύ των δύο Kομμάτων στην προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας στις 23 Δεκεμβρίου.
Ενδιαφέρονται και τα ευρήματα από την ερώτηση «από τις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές τι Κυβέρνηση πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να προκύψει;», με την πλειονότητα των ερωτηθέντων να επιλέγει Κυβέρνηση Συνεργασίας, από μία Αυτοδύναμη Κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, το 31,1% επιλέγει Κυβέρνηση Συνεργασίας με βασικό πόλο τη Ν.Δ., το 23,7% επιλέγει Κυβέρνηση Συνεργασίας με βασικό πόλο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το 16,9% Αυτοδύναμη Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενώ το 10,4% επιλέγει Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Ν.Δ. «Άλλη» επιλέγει το 9,2%, ενώ δεν απάντησε το 8,7%.
Ειδικότερα, στην «πρόθεση ψήφου» τα ποσοστά έχουν ως εξής (προηγούμενη δημοσκόπηση):
- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 28,1% (28,3%)
- Ν.Δ.: 25,1% (24,8%)
- Το Ποτάμι: 6,1% (5,8%)
- Χρυσή Αυγή: 5,9% (5,7%)
- ΚΚΕ: 5,4% (5,3%)
- ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 4,6% (4,5%)
- Ανεξάρτητοι Έλληνες: με 3,0% (3,3%)
- ΛΑ.Ο.Σ.: 1,4% (1,9%)
- ΔΗΜ.ΑΡ.: 1,0% (1,2%).

Τα υπόλοιπα Κόμματα συγκεντρώνουν 6,3% (6,9%), τα «άκυρο», «λευκό» και «αποχή» συγκεντρώνουν 3,5% (3,6%), ενώ η «αδιευκρίνιστη ψήφος» ανέρχεται σε 9,6% (7,6%).
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 26 έως τις 28 Δεκεμβρίου με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 1.017 νοικοκυριά αντιπροσωπευτικής επιλογής από όλη την Ελλάδα.

3 σχόλια

  1. Ναι καλά, σας πιστέψαμε, είστε γελοίοι, κι εσείς και οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΘΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΤΑΒΡΗ, ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.

    ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚ..Α ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ.

    ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ,ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση