GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκύλος περπατάει χάρη στην... 3D εκτύπωση! [video]

Η ζωή ενός σκύλου αλλάζει με τη βοήθεια της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Ο χαριτωμένος Ντέρμπι γεννήθηκε με ατελή μπροστινά άκρα, γ...



Η ζωή ενός σκύλου αλλάζει με τη βοήθεια της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Ο χαριτωμένος Ντέρμπι γεννήθηκε με ατελή μπροστινά άκρα, γεγονός που περιόριζε σημαντικά την...
κίνησή του. Δεν μπορούσε να τρέξει, να περπατήσει ή να κινηθεί επάνω σε σκληρές επιφάνειες καθώς πλήγωνε τα παραμορφωμένα, κοντά πόδια του.

Η ζωή του άλλαξε όταν γνώρισε την Τάρα Άντερσον, η οποία είχε ακούσει για τον δυναμικό σκύλο μέσω της εθελοντικής ομάδας διάσωσης αδέσποτων Peace and Paws και αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Η ίδια εργάζεται για την εταιρεία τρισδιάστατων εκτυπώσεων 3D Systems, στη Νότια Καρολίνα.

«Κοιτούσα τη φωτογραφία του και άκουγα την ιστορία του και ειλικρινά δάκρυζα κάθε φορά. Τέλος είπα, εντάξει πρέπει να το κάνω. Πρέπει να βοηθήσω αυτόν τον σκύλο».

«Τρισδιάστατη» ζωή

Μαζί με τον ειδικό στην κατασκευή προσθετικών μελών για ζώα Ντέρικ Καμπάνια, η Αντερσον και οι συνεργάτες της σχεδίασαν και εκτύπωσαν ένα ζευγάρι λαστιχένια «πόδια» με οβάλ σχήμα που να χαρίζουν στον Ντέρμπι τη στήριξη και την σταθερότητα που χρειαζόταν.

Για το όλο εγχείρημα οι ειδικοί χρησιμοποίησαν τρισδιάστατους σαρωτές και ένα εξειδικευμένο λογισμικό για τον σχεδιασμό τρισδιάστατων μοντέλων. Σύντομα, τα εκτυπωμένα άκρα «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα του Ντέρμπι ήταν έτοιμα για την πρώτη δοκιμή.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα φαίνεται στο βίντεο:


2 σχόλια

  1. Αγοράζουμε εφημερίδες και όχι τις φυλλάδες των νταβατζήδων. Μποϋκοτάζ στις εφημερίδες των διαπλεκομένων, όσες προσφορές κι αν έχουν, καθώς και στις εφημερίδες που στηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Αγοράζουμε κάθε Κυριακή Χωνί, Παρόν της Κυριακής, Kontra News και καθημερινά Εφημερίδα των Συντακτών και Kontra News.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις από τα διαπλεκόμενα κανάλια, μην αγοράζετε περιοδικά δημοσιογράφων που υποστηρίζουν την άθλια συγκυβέρνηση, μην επισκέπτεστε ιστοσελίδες και μπλογκ που στηρίζουν το μνημόνιο, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και την διαπλοκή. Πείτε ναι στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, εντάξει. Το εμπεδώσαμε.

    Δεν εξαγοράζονται βουλευτές στην Ελλάδα από τα διαπλεκόμενα.

    Θα ψηφίζουμε ότι θέλουν οι μεγαλοεκδότες καρχαρίες ( δηλαδή μόνο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι )

    Έχουν δίκιο μόνο όσοι δεν θέλουν εκλογές και πρέπει να ψηφίζουμε ΠτΔ που θέλουν τα διαπλεκόμενα και οι τοκογλύφοι της Ε.Ε.

    Και γιατί να ψηφίζουμε ; Ας διορίζουμε όσους θέλουν οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λυκούδης, Ψαριανός, Πρώτο Θέμα, Τράγκας, ΈΘνος, ΔΟΛ, για να μας κυβερνάνε ισόβια. Οι άλλοι όλοι θα τρώνε ξύλο ή θα πηγαίνουν φυλακή.

    Το εμπεδώσαμε ότι δημοκρατία είναι να κυβερνάνε αιώνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι ανεξάρτητοι συνεταίροι τους, με την ευγενική συμπαράσταση μεγαλοεκδοτών και μεγαλοδημοσιογράφων που καθοδηγούν τους Έλληνες τι να ψηφίζουν !

    Όχι δεν υπήρχε 1965 !
    Όχι δεν υπήρχε 1989!
    Όχι δεν υπήρχε 1993 !
    Όχι δεν υπάρχει 2014 !

    Το λέει η ΝΔ και το Πασοκ !
    Το φωνάζει ο Αντέννα και το Μέγκα και ο Σκάι !
    Το λένε τα Νέα, το Βήμα, το Έθνος και το Πρώτο Θέμα !
    Το λένε οι "ανεξάρτητοι βουλευτές" πρώην ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ !
    Αυτή είναι η αλήθεια και χωνέψτε το.

    Μια ζωή αυτοί θα κυβερνάνε το τόπο και δεν θα παραδώσουν με κανένα τρόπο την εξουσία. Και πρόεδρο θα ψηφίσουν αυτόν που θέλουν και στις εκλογές, αν γίνουν, θα μας αναγκάσουν, με το ζόρι,με το πιστόλι στο κρόταφο να μη ψηφίσουμε Σύριζα ή ΑΝΕΛ ή όποιο άλλο αντιμνημονιακό κόμμα. Με τσαμπουκά βρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση