GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε 40χρονη μητέρα τριών παιδιών

Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σε μία 40χρονη Βολιώτισσα, μητέρα τριών μικρών παιδιών π...



Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σε μία 40χρονη Βολιώτισσα, μητέρα τριών μικρών παιδιών που άφησε χθες την τελευταία της πνοή, προδομένη από την καρδιά της στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η άτυχη Μ. Ζ.Β., τους τελευταίους δύο μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της. Η σοβαρότητα της κατάστασής της μάλιστα υποχρέωσε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Βόλου να την διακομίσουν στη ΜΕΘ όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή επί 50 περίπου ημέρες.

Και ενώ αρχικά υπήρξαν ενδείξεις ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, για αυτό μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική, όμως φέρεται να υποτροπίασε ξανά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για δεύτερη φορά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νοσηλεία.

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός της έδειχνε να ανταποκρίνεται καλύτερα για αυτό και είχε μεταφερθεί ξανά στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, χθες όμως δυστυχώς η καρδιά της δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους και όσους τη γνώριζαν.

Η άτυχη κατέλειπε σύζυγο και τρία παιδιά, το μεγαλύτερο ηλικίας 12 χρόνων. Ηταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και ζωντανός, όμως το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο άδοξα στα 40 της χρόνια.

1 σχόλιο

  1. Παιδιά, εντάξει. Το εμπεδώσαμε.

    Δεν εξαγοράζονται βουλευτές στην Ελλάδα από τα διαπλεκόμενα.

    Θα ψηφίζουμε ότι θέλουν οι μεγαλοεκδότες καρχαρίες ( δηλαδή μόνο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι )

    Έχουν δίκιο μόνο όσοι δεν θέλουν εκλογές και πρέπει να ψηφίζουμε ΠτΔ που θέλουν τα διαπλεκόμενα και οι τοκογλύφοι της Ε.Ε.

    Και γιατί να ψηφίζουμε ; Ας διορίζουμε όσους θέλουν οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λυκούδης, Ψαριανός, Πρώτο Θέμα, Τράγκας, ΈΘνος, ΔΟΛ, για να μας κυβερνάνε ισόβια. Οι άλλοι όλοι θα τρώνε ξύλο ή θα πηγαίνουν φυλακή.

    Το εμπεδώσαμε ότι δημοκρατία είναι να κυβερνάνε αιώνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι ανεξάρτητοι συνεταίροι τους, με την ευγενική συμπαράσταση μεγαλοεκδοτών και μεγαλοδημοσιογράφων που καθοδηγούν τους Έλληνες τι να ψηφίζουν !

    Όχι δεν υπήρχε 1965 !
    Όχι δεν υπήρχε 1989!
    Όχι δεν υπήρχε 1993 !
    Όχι δεν υπάρχει 2014 !

    Το λέει η ΝΔ και το Πασοκ !
    Το φωνάζει ο Αντέννα και το Μέγκα και ο Σκάι !
    Το λένε τα Νέα, το Βήμα, το Έθνος και το Πρώτο Θέμα !
    Το λένε οι "ανεξάρτητοι βουλευτές" πρώην ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ !
    Αυτή είναι η αλήθεια και χωνέψτε το.

    Μια ζωή αυτοί θα κυβερνάνε το τόπο και δεν θα παραδώσουν με κανένα τρόπο την εξουσία. Και πρόεδρο θα ψηφίσουν αυτόν που θέλουν και στις εκλογές, αν γίνουν, θα μας αναγκάσουν, με το ζόρι,με το πιστόλι στο κρόταφο να μη ψηφίσουμε Σύριζα ή ΑΝΕΛ ή όποιο άλλο αντιμνημονιακό κόμμα. Με τσαμπουκά βρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση