GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μαγεία» στα 45 της η Jennifer Lopez

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Jennifer Lopez στα 45 της έχει ένα σώμα που πολλές θα ζήλευαν. Για εκείνη όμως υπάρχουν ακόμα περι...


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Jennifer Lopez στα 45 της έχει ένα σώμα που πολλές θα ζήλευαν. Για εκείνη όμως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.
Η τραγουδίστρια ποζάρει στο «Self Magazine» και το τεύχος Ιανουαρίου και παραδέχεται ότι εξακολουθεί να «χτίζει» κορμί και το 2015 σκοπεύει να παλέψει και να ξεπεράσει τους φόβους της.
Σε μία σειρά από πόζες εν ώρα προπόνησης, η μητέρα δύο παιδιών παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Αυτή δεν είναι η μοναδική φωτογράφιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας για το νέο έτος. Πριν μερικές μέρες θέλησε να δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση κι έτσι «ανέβασε» στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση