GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 45χρονος στα Τρίκαλα. Παρασύρθηκε μαζί με τον γιο του από τρένο

Αυτοσχέδια διάβαση τρένου επιχείρησε να περάσει ένας 45χρονος μαζί με τον γιο του στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του (vi...


Αυτοσχέδια διάβαση τρένου επιχείρησε να περάσει ένας 45χρονος μαζί με τον γιο του στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του (vid+pics)
Ο άτυχος άνδρας και ο γιος του, αλβανικής καταγωγής, πήγαιναν στο σπίτι τους και επιχείρησαν να περάσουν τη συγκεκριμένη διάβαση, η οποία επίσημα δεν υπάρχει, αφού οι κάτοικοι έχουν κόψει τα προστατευτικά σύρματα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή όμως περνούσε το τρένο, με κατεύθυνση από τα Τρίκαλα προς την Καλαμπάκα.
Ο πατέρας προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί του, κρατώντας το από το άλλο χέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ίδιος. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ο 45χρονος, ωστόσο, δεν άντεξε, και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
(Πληροφορίες από trikalavoice.gr, φωτό και βίντεο trikalaola.gr)
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση