GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 49χρονο αστυνομικό

Πάνω από το όριο η στάθμη του Έβρου. Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 49χρονου αστυνομικού που είχε πάει γι...


Πάνω από το όριο η στάθμη του Έβρου. Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 49χρονου αστυνομικού που είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του και αγνοείται από προχθές
Οι έρευνες των λιμενικών Αρχών και της ΕΜΑΚ επικεντρώνονται στο νότιο τμήμα του ποταμού, όπου και βρέθηκε η βάρκα του.
Την Τετάρτη το μεσημέρι, ο 49χρονος ερασιτέχνης ψαράς είχε πάει στον ποταμό Έβρο για ψάρεμα. Καθώς η ώρα περνούσε και αργούσε να επιστρέψει, η οικογένειά του τον αναζήτησε και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία.
Μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση του αστυνομικού σήμανε συναγερμός, καθώς στην περιοχή του Έβρου την Τετάρτη επικρατούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα.
Εν τω μεταξύ, πάνω από το όριο συναγερμού βρίσκεται η στάθμη του ποταμού Έβρου στο Πύθιο (στα 6,25 μέτρα με όριο συναγερμού τα 5,70), γεγονός που αυξάνει το επίπεδο ετοιμότητας των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) και αποφασίστηκε το άνοιγμα των θυροφραγμάτων του Πυθίου τα μεσάνυχτα.
Μ” αυτόν τον τρόπο «προχωρήσαμε σε τεχνητή εκτόνωση του φαινομένου, πλημμυρίζοντας ελεγχόμενα από 6500 – 7000 στρέμματα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση